Хороскопът за днес! Успешен ден за три зодии…

ОВЕН
Вторник е много благоприятен за професионалните ви дела и обещава постигане на желаната реализация. Предстои ви среща с високопоставени хора, които ще ви натоварят с допълнителни задачи. Ядовете и неприятностите ви във вторник се свързват с пътуване.

ТЕЛЕЦ
Вашият ден се характеризира с благоприятни трансформации, които обаче първоначално може да ви причинят ядове и притеснения. За някои Телци изгодните перспективи засягат заминаване в чужбина с финансови придобивки. Имате влиятелни връзки, делата ви ще бъдат подкрепени.

БЛИЗНАЦИ
Очевидно новостите, които се наблюдават в личния ви живот, едва ли ще ви създадат приятни емоции днес. Изпъкват ядове от семейно естество, които ще засегнат не само вас. Все пак не забравяйте крайния резултат, посрещнете неволите достойно. Ползотворна среща от служебно естество.

РАК
Въпреки тревогите ви и известна предубеденост, вторник е успешен за Раците. Притесненията ще се окажат неоснователни, ще се успокоите след среща или получаване на съобщение. Денят е добър за професионалните ви дела, не е изключено изненадващо да ви зарадват с възнаграждение. Бъдете търпеливи!

ЛЪВ
Денят стимулира с паричен сюрприз, с новите перспективи, които се откриват пред мнозина. Имате шанс да промените професионалната си дейност, стига да направите някакъв компромис, дори да се откажете от известни удобства. Не взимайте прибързани решения. Очакват ви изненади!

ДЕВА
Вторник не е лек за вас, но е благоприятен за самореализация. За мнозина проблемът е финансов или засяга такъв вид документация. Ще намерите изход, дори може да се справите по-добре. Задействайте връзки и контакти на работното място. Чрез тях имате шанс да удовлетворите потребностите си. Очаквайте помощ от високопоставен приятел.

ВЕЗНИ
Благоприятен ден за домашни дела, за хармонизиране на семейни взаимоотношения, за любов. Дори за някои Везни се открива неочаквана възможност да сключат доста изгоден брак въпреки несъгласието на родителите. Вторник е добър за бизнес партниране и сключване на сделки.

СКОРПИОН
Мнозина от вас ще бъдат приятно изненадани с получаване на пари или уреждане на финансов въпрос по съдебен път. Контактите ви през деня ще повлияят благотворно и на професионалните ви дела. Единствените тревоги са със съпруга/та/. Отнасяйте се с внимание към делата си в службата. Ще получите съобщение за пратка, която неочаквано ще ви зарадва.

СТРЕЛЕЦ
Изпъкват финансови облаги, които обаче някои от вас ще постигнат по съдебен път. По принцип вторник е ползотворен за делата ви, ако действате в сътрудничество и донякъде сте готови на компромиси. Възможно е да се сблъскате със служебни неприятности, но ще ги преодолеете с помощта на други хора. Не се впускайте в хазартни залагания, няма да ви върви.

КОЗИРОГ
Не е изключено да имате някои лични проблеми, да преживявате огорчения и провали. Но вторник е успешен и за мнозина печеливш. Най-благоприятни възможности се очертават за справяне с домашни задачи въпреки отказа на някои хора да ви помогнат, вие ще успеете да ги завършите успешно. В тази връзка се наблюдават и материални придобивки, свързани с наследство.

ВОДОЛЕЙ
За някои вторник носи ядове от бизнес естество, а за други Водолеи – притеснения в службата. И в двата случая съществено място заемат контактите, ще намерите разрешение на проблемите си. Някои може да получат неочаквани пари. Малки неприятности от любовно естество, изчакайте. Ядосвате се предварително за неща, които ще имат в бъдеще повече яснота.

РИБИ
Вторник е напрегнат и за мнозина от Рибите определя домашни ядове. Необходима е помощ отвън, за да успеете в срок да изпълните задачите си. Около вас има хора, които не могат да ви бъдат приятели. Ще имате обаче съдействие или подкрепа от приятел или роднина по финансов проблем. Дано само не се налага да се лишите от нещо ценно за вас. Този ден ще бъде изпитателен и много зависи от вас самите как точно ще протече.

Свързани новини

Криско стана за смях с това дарение

Regiona

Попфолк легенда заряза „Пайнер“

Regiona

Рецепта на деня: Чеснова крем супа с бяло вино и кашкавал

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.