Хороскопът за днес: Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете доста емоционални разговори

Луната в Рак ще направи деня доста емоционален, но ние ще браним своето до краен предел, инстинктивно и спонтанно.

Днес можем да сме всякакви, но не и безразлични. Ще се стремим да се грижим за близките си, ще оказваме специално внимание на онези, на които държим.

Днес можем да видим истинското отношение на околните, не се играят роли или поне това не е лесно, освен това евентуална неискреност се разпознава още във въздуха…

Денят е подходящ да укрепим сърдечни отношения, да хармонизираме и подобрим семейната среда, да се справим с битови приоритети.

Няма да имаме особено желание за вид рутина, освен, ако тя не е съпътствана от конкретна изгода.

В късния следобед и вечерта са възможни интуитивни прозрения, внезапни шансове да придобием нещо желано или да открием креативни възможности за това…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес във фокус може да са най-близки хора, семейството, но не само и на този сектор от живота си можете да въздействате най-силно. Имате силни предчувствия, които ще ви помогнат да изберете правилната посока, така че да съхраните интересите си или поне да се предпазите от евентуални опасности. Може да надниквате отвъд видимото, да откривате невидими на пръв поглед възможности, варианти. Все пак денят изисква повишена адаптивност, пазете се от по-крайни емоции, бъдете позитивни..

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете доста емоционални разговори, които ще ви помогнат да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. В повечето случаи денят е позитивен и ви дава възможност да укрепите отношенията си, да спечелите внимание и одобрение от страна на онези, на които държите. Приятни предложения или ще има на кого да разчитате…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и напълно позитивен за вас, даващ ви възможност да се докажете на работното място. Хубав и продуктивен ден, подходящ да материализирате желанията си, да подействате добре на професионалната си реализация и доходи.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще указвате силно влияние на околните. Ще можете интуитивно да насочвате събитията в една по-позитивна или желана от вас посока. Постигате с по-голяма лекота целите си, но крайният резултат в значима степен ще зависи от собствената ви инициативност…Колкото сте по-дейни, толкова по-удовлетворяващ може да е деня. В късния следобед и вечерта може да поведете конструктивни или разговори, които са с елемент на изненада, да разберете истини и т.н.

 

Свързани новини

Рецепта на деня: Бързи соленки с ким

Regiona

Хари и Меган вдигат втора сватба в САЩ

Regiona

Рецепта на деня: Шницел „Кордон Бльо“

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.