Хороскопът за днес: Риби, Рак, Скорпион-денят е натоварен над средното ниво

Днес сме под влияние на Пълнолуние,  Луната е в Овен, така че днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.  Мнозина ще влизат в битки, ще действат смело, за да се справят с вид несправедливости или за да постигнат  желаното…

Ще забележим, че борбеността, инициативността, пробивността- ескалират в значима степен, така че денят може да е изпълнен от събития, предизвикателства, възможности, но и обрати, защото ще има победители и победени….

Ще има хора, които ще рискуват много или всичко, ще действат крайно, така че ще предизвикат своеобразен преврат, както за себе си, така и за околните.  Дребни действия  имат широко  отражение.

Атмосферата се нажежава, не можем да разчитаме на толерантност, а по-скоро на  състезание, борба за власт или надмощие, така че деняг носи енергия на известна конфликтност. Това пълнолуние дава пълнота от знание  относно важни за нас връзки , партньорски отношения… Чудесен признак е, ако днес и с близките ви- гледате в една посока, радвате се на хармония, намирате начин да превъртите всички предизвикателства в полза  и като разчитате един на друг…

Недоразумения, разминавания на мнения и очаквания, ще се изчистват трудно в бъдеще и ще са признак  за натрупани в миналото различия, за които е спорно дали и как ще се разрешат…

Наблюдавайте, анализирайте, насочвайте, това ще е водеща тема и цел и през следващите около два-три дни…

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, волево ще можете да преобръщате всички предизвикателства в полза,  може да сте склонни да рискувате много, за да постигнете своето… Така днес могат да ескалират важни или превратни събития, които ще се отразят на социалния ви статус, обществено положение, дори материално състояние. Посланията не са еднозначни, защото предстоят развръзки, така за едни  могат да ескалират крупни печалби, за други- загуби, трети ще трябва да жертват нещо, за да удържат желаното, но случващото се като минимум  е много показателно… Това пълнолуние осветява приоритетно  важни за вас връзки, лични или делови. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, според това може да вземете крайни решения- кого да оставите в живота си, от кого да се дистанцирате или пък рязко да промените отношението си и със съответните последици.

Телец, Дева, Козирог–  денят носи известно напрежение   и ви подтиква да вземете крайни решения или мерки, ако не сте съгласни с определени тенденции, които ескалират в живота ви.  Ежедневието е натоварено с ангажименти над средното ниво, но в по- ярки краски разбирате- кои задачи трябва да оставите зад гърба си,  защото само ви натоварват, не подпомагат вашето развитие.  От вас ще се изисква да защитавате вашите интереси и да привличате вид опека, която ще допринесе за вашите по-добри обществени позиции или професионална реализация. Ако не всичко се случва точно така, както искате или очаквате,  тогава може да направите рязък завой, да прекратите трудови договори, служебни отношения  и т.н. Денят е подходящ  да обърнете внимание на здравето си, да хармонизирате семейни отношения и т.н.    Ако забележите недоразумения между вас и близките ви, важни за вас хора, опитайте се да ги стопирате своевременно, защото случващото се по време на пълнолуние има отражение поне за следващите около две седмици…

Водолей, Везни, Близнаци–  днес водите  доста емоционални, а понякога и взривоопасни  диалози.  Информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, да се въвлечете в ситуации на своеобразна борба за власт, надделяване на воли  и със съответните последици. Денят е подходящ или изисква от вас- да хармонизирате важни за вас връзки, да избягвате конфликти, които трудно ще се потушат в бъдеще. Това  пълнолуние изкарва на повърхността  всичко невидимо или натрупано във времето  между вас и ваши партньори, околните- общо. Чрез комуникация  може да преобразите вашите контакти, нека това да е в желана посока  и като не губите  крайната си цел от поглед.

Риби, Рак, Скорпион-денят е натоварен над средното ниво,  може да е изпълнен с леко напрежение  и своеобразна борба за власт  между вас и колектива, в който съществувате.  Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате  и нека това да е повод да си изработите  стратегия,  която ще ви предпази от евентуални загуби.  Това пълнолуние  ще освети приоритети, които се отнасят до кариерното ви развитие и финансово състояние. Отличен признак  ще е, ако днес преобладават печалбите и подкрепата към вас. Ако забележите нелоялна конкуренция, ескалация на напрежение, тогава е препоръчително да вземете своевременни мерки, за да не им позволите да прорастват и в бъдеще.  Пазете се от повишени и необмислени  разходи, от влияния които могат да предизвикат загуби, не поемайте прекалено големи финансови рискове, живеете така, както искате да живеете поне през следващите около две седмици. Направете стъпки , в които да се докажете на работното място, които могат да допринесат за печалби, които ще ви докажат пред другите или ще ви помогнат да изпъкнете и съответно да се справите с повишени изисквания, очаквания и т.н. Подходящо време да Обърнете внимание и на здравето си.

Свързани новини

Рецепта на деня: 3 вида домашен сладолед с 4 съставки

Regiona

Домашен любимец за зодия Стрелец

Regiona

На фермерски забавления се отдадоха Катето Евро, Вачкова и Владо Пенев (СНИМКИ + ВИДЕО)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.