Хороскопът за днес! Ново начало за три зодии…

Както повечето от вас знаят Новолунието ни носи ново начало, а от сектора на Козирог, то ще засегне ключови приоритети, които засягат неща, които сме постигнали до този момент и те се свързват с нашата репутация, обществено положение и т.н.

Новолунието обхваща Плутон, любителите на астрологията знаят, че тази планета изисква трансформации…В известен смисъл може да се каже, че статуквото не може да бъде съхранено, ние трябва да внесем промени, които ще имат положителен ефект върху кариерата ни, взаимоотношенията ни, онова, върху което се крепи нашата сигурност в един по-широк смисъл. Ефективна и полезна крачка ще направим най-добре напред, ако се осланяме на натрупан опит и авторитет до този момент, също- оценим- какво ново трябва да допуснем. Най-силно ще усетят тези послания родените през трети деканат на Козирог, Рак, Везни и Овен, но и всички останали в различна степен.

Ако преобразуванията не ни засягат пряко, тогава можем да бъдем увлечени от общ поток, все пак ние сме част от едно цяло. Трябва да се има предвид, че Козирог символизира „властта“, управленски структури, очевидно, че „по върховете“ през идните около две седмици ще е най-ветровито.

Предстои много динамичен период, вероятно съпътстван и от не една изненади…Балансирането между новото, но и надеждното, желанието за промяна и свобода в един по-широк смисъл, но и поемането на отговорност- ще е един от най-правилните пътища към успех в обективно предизвикателна среда.

Днес и утре е полезно да направим първи крачки в предпочитана от нас посока, в началото винаги по-лесно се влияе..Можем да визуализираме намеренията си, да ги запишем утвърдително, все едно са се случили и току виж- те се материализират. Козирог е „земен“ и при това кардинален знак, така че има това свойство.

Случващото се днес и утре трябва да се отчита за знаково, показателно- на какво можем да разчитаме, до какви върхови постижения можем да се изкачим, какво ни дестабилизира..Няма да ни липсват новини, усилен поток от информация, който ще ни ориентира, понякога и по един неочакван начин..

Добрата новина е, че повечето от нас ще наклонят везните в конструктивна посока и без да губят интересите си, целите си от поглед, каквито и предизвикателства да ескалират и това често ще се превръща в повод те да бъдат преодолявани, превъртани в полза.

Денят не е лесен на енергийно ниво, можем да изпитваме дълбоки емоционални преживявания, да стигаме до дъното на истини, включително като анализираме миналото и не без причина, а защото ни застига, това може да се превърне в пречупващ момент, който ще определи бъдещата посока…

Овен, Лъв, Стрелец– новолунието може да е едно голямо ново начало за вас, което се отразява на онова, което имате в един по-широк смисъл, което крепи вашата устойчивост, това може да са доходи, но и репутация, работа…Не е изключено да чуете важни новини, да вземете подобни решения, които ще се превърнат в отправна точка на бъдещото ви развитие в професионален аспект, но не само. Евентуални предизвикателства ще са сигнал за промяна, които сега най-добре можете да канализирате в предпочитана от вас посока. Чудесен признак е да получите предложение, което ще ви действа обогатяващо. Все пак е препоръчително да се пазите от рискови действия, които могат да ви нанесат щети. Не са полезни повишените разходи, търсене начини за приходи, варианти и те може да изплуват пред вас по един неочакван начин…

Телец, Дева, Козирог– в душата ви ескалират много силни емоционални преживявания, мнозина преминават през своеобразен катарзис, който може да ги направи по-силни, независими и т.н. Може да извършите някакви преобразувания първо в себе си, това могат да бъдат решения, идеи, които ще материализирате и ще променят като отражение картината около вас, взаимоотношенията ви и т.н.  добрата новина е, че на този етап вие можете да въздействате подчертано на случващото се. Вероятно звездите ви подсказват обаче, от какво трябва да се откажете, за да получите желаното или пък каква цена трябва да платите. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, въпрос на избор е как ще реагирате. Пазете се от повишени или необмислени ,спонтанни харчове…

Водолей, Везни, Близнаци– това новолуние ще ви покаже в по-ярки краски предстоящи промени и все едно сте на прага на житейски кръстопът. Подходящо е да се освобождавате от всичко, което ви тежи, ограничава или пък сте изгубили контрол над него, то много скоро ще бъде заменено от нещо ново и по-прогресивно, мнозина вече усещат силата в себе си, предвкусват предстоящи успехи, но често изискващи по-радикални мерки и промени. Денят не е твърде лек на енергийно ниво, анализирате миналото, може да узнаете тайни, там, където ги има, но знанието винаги е полезно и ще ви покаже варианти, особено, ако се нуждаете от такива, как и от какво да пазите гърба си и т.н. Мнозина ще имат нужда от почивка или не е препоръчително да се претоварвате.

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да проведете разговори или да чуете новини, които да оставят дълбок отпечатък в душата ви, да преобразят средата ви, някой ваши контакти и т.н. Може да получите предложение от влиятелна личност или да проведете подобни преговори, които да променят бъдещото ви развитие в положителна посока. Вашите успехи или сигурност продължават да зависят пряко от подкрепата, до която можете или трябва да получите. Ако срещнете спонтанно такава днес- това ще е отличен признак, вероятно сигнал- с кого можете да обедините усилия. Самите вие можете или трябва да сте по-инициативни в това направление. Новолунието ще ви помогне, ако днес и през идните около два дни подчертано сте по-дейни в посока укрепване на връзки…Показателно време, но с шанс за въздействие- на кого можете да разчитате, приоритетно- партньорски отношения, също- за общественото ви положение и т.н.

 

Свързани новини

Рецепта на деня: Сладък салам с банани

Regiona

Маслото от лавандула – Рецепти от векове

Regiona

Рецепта на деня: Мини бананова торта с палачинки и малинов крем

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.