Хороскопът за днес! Кошмарен ден за три зодии…

На път сме да приключим един лунен месец и традиционно през това време ескалират развръзки, показателни събития, анализи на миналото, интересна информация, понякога и с елемент на изненада…

До 15ч. бг време Луната в Стрелец оцветява деня в по-огнени краски, стремим се към бързи постижения, рутината може и да ни дразни, разпиляваме се в различни посоки, но преобладават позитивните настроения…

След 15 часа Луната преминава в Козирог и до края на деня по различни поводи разбираме кои от нашите желания можем да материализираме. Действията ни стават доста конструктивни и целесъобразни, осветяват се приоритети отнасящи се до нещо ценно за нас- от репутация, пари до любими хора. Същевременно, все още можем да влияем и насочваме в една по-положителна, стабилизираща  посока тенденциите.

Практични настроения ни „приземяват“, но и ни помагат да сме здраво стъпили на земята, да видим реална стойност на хора, събития и т.н. Не губим от поглед целите си и в повечето случаи ще действаме така, че да ги реализираме на практика.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня вършите предимно онова, което ви е приятно и ако трябва да извършвате дела, които не са ви твърде по вкуса, тогава ще намирате начин да се измъквате. Успявате да си доставите някакво удоволствие, да удовлетворите прищявка, често ще се оказвате в център от внимание. Усилени дебати, разяснителни разговори, които осветяват важни за вас връзки- продължават да ескалират, дори и с елемент на изненада и тази тенденция ще продължи подчертано през идните 2-3 дни от седмицата…

В следобедните часове все повече ще ви се налага да отхвърляте и задачи, които са текущи,  по задължение, но също така способни да подействат положително на финансовото ви състояние или репутация. Нарастват възможностите да спечелите нещо- чисто финансово или бонус, вид поощрение, одобрение или поне удовлетворение за добре свършена работа.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня се разпилявате в странични, допълнителни дела, може да се налага да обърнете повече внимание на близките си, на вас самите, на задачи, които са изостанали. През втората част от деня постепенно съумявате да „вземете нещата в свои ръце“, всички усилия, които полагате в избрана от вас посока се материализират много по-лесно и водят до успехи, удовлетворение.

Въпреки всичко, днес и през идните няколко дни ежедневието е извън обичайния ритъм, могат да ескалират важни събития, които касаят професионалната ви реализация. Появяват се хора или обстоятелства, които ви подкрепят и са повод да порадвате сърцето си.

Сърдечни отношения с партньори, пораснали деца се оздравяват, ако има нужда от това и действате в тази посока.

Водолей, Близнаци, Везни– през първата част от деня водите интересни или приятни разговори, не ви липсва внимание, с по-голяма лекота прокарвате идеите и желанията си. Въпреки всичко от началото на седмицата и през идните няколко дни може да имате усещането, че хора ви предизвикват, че трябва да защитавате интересите си над обичайното, може би да се погрижите за себе си, за приоритети, които са останали извън контрола ви, също- за близки, семейството или пък недвижимо имущество.

Следобед и през идните няколко дни тази тенденция ще ескалира.

В оптимален вариант- предстоят развръзки, които ще хармонизират средата ви или ще ви подействат обогатяващо- в един по-широк смисъл, ще се разплете един по-сложен възел от въпроси за решаване, следствие на подкрепа от страна на важни за вас хора…

Риби, Рак, Скорпион– първата част от деня е динамична, натоварена с множество ангажименти, но и продуктивна, даваща ви шанс да спечелите нещо- чисто материално или под формата на морално удовлетворение.

В следобедните часове водите полезни, важни разговори, които могат да повлияят бъдещото ви развитие. Подходящо време за разяснителни разговори или преговори, такива могат да ескалират като развръзки.

Изненадващи новини даващи ви възможности или предизвикващи внезапни промени на средата, връзки, договори и т.н., може да узнавате тайни- тази тенденция ще се проявява и през идните няколко дни.

В следобедните часове и вечерта- подходящо време да укрепите партньорските си отношения, чудесен признак е, ако връзките ви с важни за вас хора са хармонични.

Сключване на договори ще бъдат надеждни, а евентуални договорки- стабилизиращи, обогатяващи.

Свързани новини

8 неща, които никоя жена не трябва да прави с гърдите си

Regiona

Хари и Меган вдигат втора сватба в САЩ

Regiona

ЕКЗОТИКА: Лили Клюкарката вдигна тайна сватба на Малдивите (СНИМКА)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.