Хороскопът за днес! Кошмарен ден за три зодии…

Ден след Новолунието все още дребни действия имат широко отражение върху социалния ни статус, сигурност, репутация. Вид подкрепа и одобрение, предложения, които се отнасят до кариерно развитие или постигане на високи и честолюбиви планове- заслужават подчертано внимание.

Съществуваме в силно преобразуващ период, който се отразява на събитийно ниво или пък- начин на мислене, бъдещи планове и т.н.

Обмисляме внимателно бъдещи перспективи на развитие, трудно правим компромиси, не е изключено да ескалира своеобразна борба за власт, най-силно ще се усещат „ветровете на промяната“ по върховете и колкото са по-големи амбициите, толкова повече човек трябва да е готов за предизвикателства, изпитания на волята, съобразителността…

Въпреки всичко на този етап, ако човек не се съобразява с външни фактори и общ поток от тенденции и обстоятелства едва ли ще стигне много далеч и е препоръчително по-скоро да се движим по течението, да се възползваме от текущи възможности.

Също- прекрасен момент за обсъждане на идеи, които ще се осъществят оптимално добре, ако са подкрепени от колектива, в който съществуваме, от важни за нас хора, които влияят на бъдещото ни развитие.

Иначе- можем да се сблъскваме със стена от трудности и препятствия….

И така, всеки ще избере своята стратегия…

Меркурий е във Водолей, а днес и Луната ще се присъедини към него и ще усили информационният поток в пъти.

Не са изключени изненади, част от тях ще ни подкрепят, ще са проводник на перспективни  предложения, ще ни изненадват приятно, а други ще ни поставят пред непредвидими обстоятелства.

Водолей не случайно символизира „бъдещето“..Това е оптимално подходящо време да приемем нещо ново, което ще е прогресивно, ще ни даде различни шансове от тези в миналото.. Комуникацията с околните, получено знание, подкрепа,  ще е точен ориентир за вярна посока…

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток днес е много усилен, чувате интересни предложения, новини, които ви показват бъдещи възможности, варианти…Ако се нуждаете от вид подкрепа, днес можете да я получите. Няма да ви липсва внимание, възползвайте се по оптимален начин, може да водите преговори, разяснителни разговори. Денят е подходящ да укрепите партньорските си отношения, поне- да разберете на кого можете да разчитате.

Продължавате да сте в ключов, трансформиращ период относно кариерно развитие, материално положение, следете за тенденциите и насочвайте внимателно.

Телец, Дева, Козирог– денят е важен или показателен за кариерното ви развитие, материално състояние. Може да чуете интересни, полезни новини и предложения. Ако ескалира необходимост от промяна, помислете как можете да се възползвате от нея и чрез вид подкрепа, висока адаптивност и т.н. Разбирате- кой или какво може да допринесе за благосъстоянието ви. Някой от вас ще получат бонуси, шанс да подействате положително на материалното си състояние. На всички горе- описани приоритети най-много можете да влияете, възползвайте се…Ако има нещо, което ви дестабилизира, пак така днес можете да откриете начини, варианти за въздействие. Повечето от вас все още се намират в силно трансформиращ период, който се отразява на вашите емоции, желания, съответно- взаимоотношения.

Близнаци, Водолей, Везни– днес често ще се оказвате в център от внимание, всичко ви се получава с по-голяма лекота. Високата ви инициативност и социална активност ще се превръща в повод за внезапни възможности и следствие на подкрепа, която получавате. Същевременно, ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви- сега ще е един от най-подходящите моменти да въздействате..Може да вложите креативния си, изобретателен подход, нещо ново, различно, за да получите по-добър резултат или пък- окончателно да се разделите с вид тежести. При всички случаи по-радикални, но и добре обмислени действия ще са полезни или пък ще ви увлекат от  поток на обновление по външни причини…Вие сте в период на вид реформи в дома и семейството ви, днес можете да въздействате или да очертаете по-далечни перспективи на развитие, дребни действия могат да имат широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, на мнозина ще им се налага да се справят с допълнителни ангажименти или да балансират между лични и служебни задачи. Информационният поток е доста усилен, дава ви възможност да надникнете отвъд видимото, да се доберете до скрито знание и да се възползвате от него, съответно- допълнителни възможности, варианти или пък опасности, там, където ги има. Днес можете да чуете нещо, да проведете разговори, които ще оставят дълбоко впечатление в душата ви, могат да преобразят важни за вас връзки и нека това да е в положителна посока.

Свързани новини

Вихра Петрова се мъчи на море в Гърция

Regiona

Откриха нов вид земетресения

Regiona

Ето кой ще е новият Джеймс Бонд

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.