Хороскопът: Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти

Луната в Рак ще продължи да усилва нашите емоции като през лупа, припомня, че Луната е в най-голямата си сила в този зодиакален знак, тя е на „ трон“.

Това е оптимално подходящо време да се погрижим за нашите близки, за себе си, за собствената си сигурност. Интуитивно ще намираме пътища и начини да постигаме набелязаните цели. Мнозина ще имат предчувствия, своеобразни прозрения, които не бива да пренебрегват като усещане, в повечето случаи- те ще бъдат верен ориентир.

Силни емоции могат да произтекат и от текущи събития, новини, проведени разговори или взети решения.

Добрата новина е, че се разкриват варианти, неочаквана или тайна помощ, особено, ако търсим такава. Понеже сме доста сензитивни, трудно ще бъдем излъгани, но ако има различия между нас и хора, които са ни важни, тогава реакциите могат да бъдат по-крайни със съответните последици.

Постепенно и през втората част от деня, особено в късния следобед и вечерта- можем да разгадаем скрити процеси, ако има такива, преживяванията могат да избухнат подобно на свободен вулкан.

В оптимален случай- успяваме да оздравим връзки, на които държим като проявяваме загриженост, емпатия, помагаме…

Денят е подходящ да подобрим семейната среда, да се справим с битови и имотни приоритети. Рутината върви трудно, остава на заден план или от нас се изисква повишена приспособимост по различни поводи, дори и поради прекалената емоционалност, която ще ни насочва по-скоро към лични приоритети.

Днес и утре- дребни действия могат да имат широко, в известен случай превратно значение. Ако се налага да се извършват някакви промени, които засягат нашата стабилност, могат да се отразят на кариерното ни развитие, тези дни ще бъдат много показателни за посоката, същевременно е подходящо да насочваме…

Овен, Лъв, Стрелец– семейството по различни поводи може да е в център от вашето внимание, денят е подходящ да укрепите близките си връзки, да хармонизирате и подобрите тази среда чрез прояви на повече загриженост, взаимност и т.н. В друг случай- вие може да имате нужда да намалите малко темпото, да обърнете повече внимание на себе си или на приоритети, които са в миналото, но още не са намерили изход и решение. Не е изключено да възникнат разяснителни разговори, в които разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, според това да вземете решения, които да се отразят на различни нива от вашия живот. Днес ще има хора, които силно ще ви подкрепят, но може да има и други, на които поглеждате от един друг ъгъл, в повечето случаи- справедлив и точен.

Телец, Дева, Козирог– водите доста емоционални разговори, може да си кажете истини, които в оптимален случай ще изчистят важни за вас връзки от евентуални недоразумения. Днес ще намерите подкрепа от хора, които могат да докоснат сърцето ви, така че да видите, че има на кого да разчитате. Денят е подходящ за разяснителни разговори…Ако все пак, не всичко чудо е по вкуса ви, тогава- вие ще придобиете достатъчно яснота, за да вземете най-правилни и точни решения, които ще касаят вашите взаимоотношения.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но не протича по предварителен график. Възможно е да възникват допълнителни дела, които по правило можете да отхвърлите успешно, но все пак е препоръчително да планувате на момента, за да не пропускате шансове, включително и за печалба, буквално и в по-широк смисъл, но и да се предпазвате от влияния, които могат да ви нанесат щети. Повишени разходи все пак са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни като сте по-внимателни на тази тема. Денят е показателен на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви помага или може да предизвика загуби, морални или материални.

Риби, Рак, Скорпион– фокусът продължава да е върху вас , така ще бъде и утре, възползвайте се, за да демонстрирате най-доброто от себе си, то задължително ще бъде забелязано и оценено по достойнство. Оказват силно влияние на околните, същевременно денят е подходящ да укрепите отношения, които са сърдечни, с близки до сърцето ви. Денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат планирани, други ще бъдат допълнителни, така че да имат позитивно или стабилизиращо въздействие върху материалното ви състояние, сигурност, понякога и здраве…

Свързани новини

Деси Слава се гушна в двама мъже и заяви, че… (СНИМКА)

Regiona

6 начина, по които краката подсказват, че нещо не е наред с вътрешните органи

Regiona

Хороскопът на Лазаровден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.