Хороскопът: Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание и компания

Луната в Лъв днес ще усили нашето честолюбие в пъти. Ще се стремим да изпъкваме, привличаме внимание, налагаме мнението си.

Това ще е възможно обаче, само в случаите, когато нашата визия за бъдещо развитие пасва с тази на отсрещната страна. Ако това не е така, тогава ще изпаднем в ситуации на конфронтация, които могат рязко да охладят някои отношения или поне това ще доведе до дистанциране, равносметки- кой ни подкрепя и кой не.

Това ще бъде по-видно и над средното ниво.

Не е изключено да ескалира своеобразно съперничество в колективи на работното място и дори сред приятели, близки до сърцето ни хора. В този процес не е изключено да се възобновят стари и неразрешени въпроси, можем да реагираме различно, така че да намерим по-добър изход, вариант от миналото…

Ескалира повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни инвестиции…

Все пак Луната в Лъв винаги действа позитивно на тонуса ни, възстановителни сили, вяра в собствените възможности, така че въпреки някои предизвикателства, това все пак трябва да се окаже един позитивен ден.

 

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– често ще се оказвате в центъра от внимание, може да предизвиквате разяснителни разговори, разнищване на стари и неразрешени въпроси от миналото. Подходящо е сега да използвате различен подход, за да получите по-добър резултат от преди. Ако това е невъзможно, тогава може да се дистанцирате от хора, които според вас не ви подкрепят или нямат място в бъдещото ви развитие. Анализи от типа на- кой е на ваша страна, допринася за благоденствието ви или точно обратното- нанася ви щети, ще ескалират над средното ниво и със съответните последици. Добрата новина е, че влияете на тенденциите над обичайното, това е сила и отговорност, ще е показателно как реагирате на определени провокации.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас днес ще бъдат доста емоционални, това може да се превърне в причина да бъдете по-крайни в реакциите си и да предизвикате преобразования, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота. В повечето случаи от вас ще се изисква да се съобразявате с външни фактори, околните ви оказват силно въздействие, не бързайте, изградете си правилна и печеливша стратегия, движете се повече по направление, в което получавате „ зелена светлина“… Подходящ ден да изчистите недоразумения с близки хора или такива които влияят на благосъстоянието ви, избягвайте конфликти на интереси и се фокусирайте върху общи и обогатяващи цели, за да се възползвате по оптимален начин от случващото се днес.

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание и компания, но може да имате усещането, че околните ви предизвикват, това може да са разяснителни разговори и свързани със стари и неразрешени спорни въпроси, засягащи взаимоотношения лични и делови. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, ако желаете разбира, нерядко това ще е свързано с до за компромис от ваша страна, вие ще имате възможност да надникнете в по-далечното бъдеще и да си направите съответни равносметки- кое- колко струва в съответни контакти, дали си заслужава цената и т.н., така че ще е въпрос на избор как ще реагирате. Ако има някои слабости в взаимоотношенията ви, те сега ще бъдат по-видни от обикновено, нека това да е повод да ги изчистите и по гореописания начин.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога допълнителни или непланирани, в оптимален случай- успявате да наваксате със стари дела и със съответните позитиви. В друг вариант- по-ясно виждате какво препятства вашата ефективност на работното място и не само, какви дела трябва да оставите зад гърба си, защото те имат негативен ефект или не ви носят удовлетворение, в по- неприятна форма- могат да имат неблагоприятно въздействие и върху физическото ви състояние и тонус… Възможни са повишени разходи и дори над средното ниво, ако всичко е добре планирано, значи е наред… Препоръчително е все пак да се пазите от влияния, разговори и срещи, които могат да ви нанесат морални или материални щети…

Свързани новини

Роботи навлязоха в Пощата на Атина

vesito

Дневен хороскоп за 02 декември 2021г.

vesito

Рецепта на деня: Сладолед с авокадо

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.