Футболни национали събраха 1000 лв. за площадка за деца с увреждания

1000 лв. се събраха от благотворителния футболен турнир за изграждане на площадка за деца с увреждания.

В събитието, чийто домакин беше Национална спортна академия „Васил Левски, като треньори на децата се включиха футболните национали Божидар Чорбаджийски, Валентин Антов и Петър Занев.

Чрез кутията за дарения се събра сумата от 600 лв., а фланелка с подписите на футболистите бе разиграна на търг и спечелена от Ален Узунов за сумата от 300 лв. 100 лева дари гВ. Казазян.

Участници в състезанието бяха деца, посещаващи заниманията в „Академия Петков“, разделени в три отбора, носещи имената на Васил Левски, Христо Ботев и Георги Бенковски,пише кмета.бг.

Проектът на ParaKids предвижда изграждането на площадка за деца с двигателни затруднения в специализираната болница по рехабилитация в Банкя. Към момента не достигат 3 838 лв., а сметката на която може да подкрепите кампанията е:

Сдружение СК ШАРК

IBAN: BG14FINV91501017063401

Основание: дарение за изграждане на площадка ПараКидс

Организиратори са от „Академия Петков“, в подкрепа на проекта на организацията ParaKids

Свързани новини

/Видео/ Мисия доброволец – възможна! Юристът Атанас: Не ме е страх, всеки може да се включи

vesito

Ето какво ще бъде времето днес…

vyara

Днес празнуват две от най-сладките имена!

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.