Ученици от Благоевград в битка за победа в надпревара по баскетбол

Финални срещи по баскетбол се проведоха днес в зала ,,Скаптопара“. Учениците от Благоевград се състезаваха цяла седмица за първото място в спортната дисциплина баскетбол.
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности инж.д-р Василиса Павлова награди победителите в състезанията с купи, медали и грамоти, подсигурени от община Благоевград.
Ето и финалистите:
Възрастова група XI-XII клас юноши – ПМГ Акад. С. Корольов“, а при девойките – ЕГ Акад. Л. Стоянов“.
Възрастова група VIII-X клас при девойките първо място зае ЕГ „Акад. Л. Стоянов „.
Възрастова група V-VII клас при момчетата победител е IV ОУ „Д. Дебелянов“.
Примомняме победителите при момичетата във възрастова група V-VII клас. На първо място се класира отбора на Трето ОУ „Д. Талев“, второ място за отбора на Седмо СУ „К. Шапкарев“, а третото място зае отбора на Шесто СУ „И. Вазов“. При девойките VII-X клас, първото място зае ЕГ „Акад. Л. Стоянов“, второ за отбора на ПМГ „Акад. С. Корольов“, трето място за отбора на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“, същото е класирането и при девойки XI-XIIклас.
На 24 февруари /понеделник/ започва надпреварата по футбол. Предстоят още състезания по волейбол, хандбал, тенис на маса и лека атлетика.

Свързани новини

Без ВиК инкасатори в Благоевград

vyara

Окончателно! Постоянен арест на обвинения в изнасилване Любослав Влахов от с.Ново Делчево

Regiona

Полицейска акция се провежда в Разлог

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.