Ура! Абитуриенти от Корона випуск в Благоевград в усилена треска, стягат се за …

Абитуриентски балове в Благоевград ще има, това е най- коментираната тема сред младежите от града. В социалната мрежа непрекъснато се разменят съобщения с текст, на коя дата и къде ще е събирането на едно или друго училище.

Там се посочва, че на 25 юни ще бъде гала купонът на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“, на следващия ден ще ги последват с невероятно парти завършващите от Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“в Благоевград.

На 4 юли е дългоочакваната сбирка на нетърпеливите да завършат Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“ в Благоевград. И те като всички бяха разделени от месеци, заради пандемията от коронавирус и сега ще се видят и ще обсъдят хиляди теми и забавни моменти,
коментират близки на учениците.

Както е известно, темата кога ще са балните фиести вълнува родители и абитуриенти от Благоевград. Всички се питаха дали ще са първият Корона випуск, който ще завърши без традиционните събирания и дефилета.

Забрани, заповеди, издадени и премахвани и пак, и пак… през изминалите трудни за всички хора месеци под карантина. Ще окажат ли влияние върху празненствата за завършване на средното образование? До голяма степен много от нещата ще са по- различни, защото всеки родител по различен начин реагира на това, че  абитуриентите  се готвят за масови събирания, коментира майка на завършваща ученичка. И допълни, че все пак са доволни, защото много от децата вече са се били приготвили с тоалети, и всичко необходимо за един незабравим бал.

Свързани новини

Работник пострада в тунел „Железница“, няма срутване

bilyana

Сензация! Румен Томов се връща като заместник кмет в община Благоевград ?

Regiona

„Пирогов“ с външен фургон за преглед на пациенти със съмнения за COVID-19

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.