Ул. „Броди“ с благоустроено междублоково пространство

Община Благоевград продължава дейностите по профилиране на улици и междублокови пространства на земна основа в областния център на Пиринско.
Вече е завършен работният процес по ул. „Трифон Кунев“ в квартал „Струмско“, като по продължението ѝ е положен фрезован асфалт. Благоустроено е и междублоково пространство, намиращо се на ул. „Броди“.
Подобни дейности се извършват на още места както в кварталите, така и в широкия център на Благоевград.
Предвид множество постъпили заявления, Община Благоевград уточнява, че същите се обработват, но е невъзможно обектите да бъдат обхванати едновременно.
С профилирането на улици и междублокови пространства, които до момента са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде създадена по-добра и достъпна градска среда.
Исканията на гражданите се взимат под внимание и дейностите ще се извършват поетапно, при наличие на техническа възможност и финансов ресурс.

Свързани новини

ВНИМАНИЕ! Мамят ни с пет трика на Черния петък

vesito

„Спрете насилието над българи“: Протест пред сградата на ЕК в София в защита на пребития в Охрид Християн (ВИДЕО)

vesito

Плувни грации – важна опора на треньорката си по пътя до заветното „ДА“

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.