Ужас! Проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря

3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която си изкарвала хляба с проституция центъра на Пловдив. За проблема се оплака читателка на Plovdiv24.bg, която е и съседка на жената.

„С интерес прочетох статията, в която г-н Рогачев заявява, че усилено ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи – да, но ние – съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията проститутка, ходим до всички инстанции и отвсякъде ни се казва, че закон за проституцията няма“, е написала читателката на пловдивската медия.

В писмото си разказва как жрицата на любовта имала тригодишно момиченце, което денонощно присъствало на оргиите на майка си. Това карало съседите от сградата да се обаждат многократно в полицията.

„Въпросната жена непрекъснато пуска обяви с тарифата си, знае се в кой (уж нелегален) публичен дом практикува професията си и детето е денонощно с нея“, написала още възмутената съседка.

Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по колко мъже приема проститутката в дома си и според тях бройката достигала 10-15 човека на ден.

С пловдивската медия по телефона се свърза и друга жена, която живее на същата улица се оплака от същата проститутка, с която живеят в една сграда. Тя заяви и потвърди думите на другата читателка.

Сигналът е подаден в полицията. Началникът на Четвърто районно управление гарантира, че ще се извърши проверка и ще се вземат незабавни мерки.

сн.асоциативна

Свързани новини

Може ли разпродажбата на пазара на облигации да накара ЕЦБ да увеличи стимулите

Regiona

Бомбена заплаха срещу Борисов, МВР обгради дома му в Банкя

vesito

Първа жертва на лечение по телефона

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.