Ужас! Мъж се обеси в барака до къщата си

Санданчанин се обеси в барака до къщата си. Вчера малко преди 10.00 ч. Васил В. е намерен да виси на въже в дърводелската си работилница до къщата. Васил живее в кв. „Смилово” в Сандански, над Летния театър. Открит е от близките му, които го потърсили, след като не се e прибрал вкъщи за закуска. Попаднали на шокираща гледка – мъжът висял на въже в дърводелската си работилничка.

Съпругата му e пенсионерка от системата на образованието, имат син и дъщеря. От години Васил майсторил и поправял мебели в дърводелската си работилница. Каква е причината да посегне на живота си не е ясно. Съпругата и децата му са в шок от трагедията. Петър, съсед на Васил, не можеше да повярва, че няма да пие сутрешното си кафе с приятеля си.

„Много добър и скромен човек беше. На мравката път правеше, помагаше на всички в квартала, кой какви проблеми е имал с ремонти на шкафове, дървени аксесоари винаги се отзоваваше, ще ни липсва”, тъжен бе съдедът. Вчера десетки близки и приятели изпратиха Васил в последния му земен път.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Шок! Българи работят при нечовешки условия в Германия

vesito

На първа линия! Д-р Румен Кондев лекува над 8 месеца хора с различни професии, но с един и същи проблем – Ковид-19

vesito

Общински съвет Банско прие програмата за управление на кмета Иван Кадев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.