Уволняват учителката от Дупница, обиждала първокласници?

Експертна комисия ще решава дали да бъде отстранена от работа учителката от Дупница Анета Колева. В края на миналата седмица се появи запис, на който се чува как тя обижда и ругае първокласници по време на час. В момента родители, училищно ръководство и представители на институции провеждат среща, на която да обсъдят казуса с учителката, предава БНТ.

Родителите на децата от 1а клас от училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Дупница настояват учителката да бъде уволнена. По думите им Анета Колева се държи зле цяла година, а начинът й на преподаване е недопустим.

„Много съжалява, приела го е като шега в първия момент, почти няма право на детето, което тя не е нарушила, с изключение на физическа саморазправа“, казва директорът на училището Райко Ангелов.

Директорът на училището е поискал обяснения от преподавателката, но така и не е получил логично обяснение на какво се дължи поведението й.

 

Свързани новини

Осъдиха българин на 8 седмици затвор, наруши 14-дневната карантина

bilyana

/Видео/ Вижте го! Момиче от Китай, студентка на благоевградската преподавателка Люба Атанасова, с трогателни истории, свързани с коронавируса

vesito

Златна панделка в подкрепа на децата, болни от рак

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.