Търсим се! 28-годишна жена търси баща си Христофор от Благоевград

28-годишната Александра Димитрова търси баща си Христофор, който е родом от Благоевград. Младата жена е отгледана от майка си Бойка, която е починала и не познава баща си. Единственото, което иска е да се запознае с него

Ето какво сподели Александра Димитрова:

“Дълго мислих, преди да пиша.Трудно ми е, но ще го направя.
На 28 години съм, от София. Родена съм на 25.03.1993 от най-прекрасната жена на име Бойка, която, за съжаление, загубих преди година.

Отгледана съм от невероятната мама и прекрасната ми баба. И тук идва различието с останалите деца-не познавам баща си.
След дълги години въпроси, малко преди да си отиде, мама изплю камъчето. Тъй като не е искала да навреди на никого, отгледала ме е сама и е решила да го запази в тайна.

Моят баща се казва Христофор (фамилия не зная) и би трябвало да е 5 години по-голям от мама, това прави 51ви набор, родом от Благоевград. Били са колеги в институт в София в началото на 90те. Зная, че живее в София, някъде около женския пазар и че имам две полусестри. Толкова.

В никакъв случай не бих искала да навредя по някакъв начин на семейството му, нито търся някаква изгода, но наскоро и аз станах майчица, стана ми мъчно и прецених, че е важно човек да познава и обича родителите си такива, каквито са, защото си ги е избрал..

Ако имам някакъв шанс да се запозная с него, само да зърна наистина ли приличам толкова много на баща си, бих се радвала. Търся го.

Видях, че сбъдвате мечти, хора. Моля, не съдете нито мен, нито милата ми майчица, за избора, който е направен. Аз съм едно самостоятелно, голямо момиче, което има прекрасен син и търси неговия дядо”.

Свързани новини

13 новозаразени в Благоевградска област

vesito

24 са новите случаи на коронавирус в област Благоевград през изминалите 24 часа

bilyana

Тъжна вест! Издъхна благоевградският адвокат Василка Христова

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.