Тържества в село Долно Драглище

Защитено жилище за лица с физически увреждания отпразнува своя тринадесети рожден ден, а Домът за пълнолетни лица с физически увреждания „Св. Паналеймон“ – 59 години от своето създаване.
Обединени от мотото „Думата инвалидност е претекст за слабите, за нас това е мотивация“ потребителите, живеещи в село Долно Драглище, бяха подготвили специална програма, включваща драматизация на „Сливи за смет“, „Танцът на есенните листа“, отборни игри, народни хора и песни. Росен Христов зарадва всички със стихотворението „Есен“, а специални музикални поздрави към празнуващи и присъстващи отправи Пенка, която изпълни „Песен за приятелството“, няколко народни песни, а заедно със свой приятел и знаковата българска „Моя страна, моя България“.
По време на тържеството г-жа Гергана Колчева- Фарфарова, зам.- кмет на община Разлог, от свое име и от името на Община Разлог подари на жилището икона „Св. Мина“ , с пожелания за здраве, борбеност и устременост.
Г-жа Лиляна Боянова, кмет на село Долно Драглище, зарадва празнуващи с специално нарисувани за повода картини от децата на ДГ №8 и козметика за всички в ЗЖЛФУ.
От своя страна г-жа Попниколова, директор на ЗЖЛФУ и ДПЛФУ, благодари на уважилите празника, на целия екип, който се грижи неуморно за нуждаещите се и пожела всички да бъдат човечни да не спират да помагат.
Тържествената част завърши с неразделната част от всеки рожден ден- рязане на торта и музикална забава.

Свързани новини

Коронавирусът погуби 63 -годишна лекарка

bilyana

Мъж нападна жена посред нощ в ж.к.“Еленово“

vesito

Разлог е потресен! Още един лекар загуби битката с коронавируса! Почина кардиологът д-р Спас Радев

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.