Търговията с цветя в Благоевград замря, търговка: При нас струпване няма и пак трябва за затворим павилионите

Търговци на цветя в Благоевград са пред прага на фалита тъй като не реализират никаква печалба. Освен това според разпоредбите те трябва да затворят павилионите, които са наели и се притесняват, че цветята им ще увехнат. Разпореждането било да да не се допуска струпване на хора, а по думите им, струпване не се получава, тъй като липсват клиенти.

„ Много рядко идват клиенти при нас и не се получава никакво струпване. Основно идват да купят цвете за някакъв повод или карамфили за погребение. Ако затворя павилиона сега трябва няма да има с какво да си платя наема и на практика ще фалирам”, оплака се продавачка на цветя на ул.”Илинден“.

Голяма част от продавачите се притесняват за препитанието си. Посочват, че ако така вървят нещата, наемите, които плащат ще се окажат непосилни.

Преди дни затвори цветарски магазин на бул.“Св.Св.Кирил и Методий“ в Благоевград.

 

Свързани новини

Нападнаха и пребиха петрички бизнесмен след абитуриентски бал

desi

Мъж, върнал се от Англия, е с коронавирус в Благоевград

desi

БАЛЕТЪТ НА ВАРНЕНСКАТА ОПЕРА С ДВЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ В БАНСКО

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.