Тъжна вест! Битката с коронавируса загуби спортният журналист Никола Шентов

От този свят си замина една светла душа – спортният журналист Никола Шентов.

След дълга борба с усложненията от коронавирус, той напусна този свят, въпреки неимоверните усилия на лекарите от „Пирогов“ и ще остане завинаги в сърцата ни на едва 36-годишна възраст, съобщава „Монитор“.

Той започна пътя си в журналистиката в спортния всекидневник „Топ спорт“, после работи в спортния отдел на вестник „Експрес“, преди отново да се върне в спортните всекидневници – „7 дни спорт“ и „Меридиан Мач“, а за последно бе част от в. „Телеграф“.

Помага активно с материалите си и на две спортни федерации – по тенис и по бокс.

Шенти, както приятели и колеги го наричат, освен всеотдаен колега и голям професионалист, бе винаги и душата на компанията. Винаги усмихнат и щастлив от живота! Дано си на по-добро място, братко!
Поклон!

Свързани новини

Кои поискаха да се облажат с ДМС-та в общината? Мария Захова-9 900 лв, инж. В. Трошанов и Пролет Трифонова – 6 800 лв. и още…

vesito

Кипър има потенциал да замени Русия в доставките на газ за Европа

Regiona

С ТУНЕЛ ЗА ДРОГА: Хотелиерът Красимир Хиджев мина от другата страна на закона

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.