Това са най-скучните мъже от зодиака

Няма какво да си кривим душата – има хора с които времето отлита бързо и неусетно и винаги с тях се случва нещо ново, а има и такива, с които се молим да приключи по-бързо и ако може да не се вижадме никога вече.

Още по-голям проблем е, когато това е среща и единият от партньорите е точно втория тип хора. Вижте кои са мъжете от зодиака, които освен да карат партньорките си да се прозяват, няма да постигнат нищо повече.

Телец

Те ценят много традицията и последователността, като живеят по график и не понасят промяната. Телецът е сериозен, практичен и лоялен и никога не може да бъде подтикнат към риск или спонтанно приключение.

Дева

Мъжете Дева са строги и сериозни хора, които имат безумно високи изисквания към всичко и всеки. Следователно, той няма да позволи на приятелката си да наруши правилата или да прекрачи границата на неговото „нормално“.

Козирог

Такъв мъж живее според графика, който сам си е определил – яде само обичайната храна и отива в познати заведения, като винаги поръчва същото. В партньора си той търси последователност и сериозно отношение. За него едно и също, означава сигурно. А всяка нова промяна е излишен стрес.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Хороскопът за днес! Успех за две зодии…

vesito

Прокоба над семейството на Чочо Владовски

Regiona

Хороскопът на Лазаровден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.