Телец – ще се чувствате добре, Близнаци – не се обиждайте на дреболии

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес няма да имате желание да се занимавате със сериозни неща. Сега е моментът да се поглезите, дори сами себе си. Направете нещо хубаво и за дома си – разместете или купете някоя дреболия, създаваща уют.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Добре ще се чувствате днес. Ден само за мечти и големи планове. Можете да научите нещо напълно ново. Ще има доста условности, които ще ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще ви спрат.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще сте по-спокойни и дори малко лениви. Не се обиждайте на дреболии, не приемайте всичко лично. Ще разберете кои са ценните неща за вас, сякаш изведнъж ще получите просветление каква е истината.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Разговорите с хора от близкото ви обкръжение ще ви помогнат да разрешите свой належащ проблем. Общуването е онова, от което имате нужда. Просто бъдете по-отворени за нови идеи.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Най-добре е да не оставяте прекалено сериозни неща за вършене през този ден, защото със сигурност няма да ги приключите. Въпреки че за хората на творчеството това може да един плодотворен ден.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес ще се чувствате меко казано – странно. Настроението ви до голяма степен ще се определя от поведението на околните, нещо твърде странно за вас. Отделете повече време за онова, което наричате хоби или се опитайте да правите всичко, сякаш ви е хоби, тогава няма да имате проблеми с това, че ви е безинтересно.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се чувствате малко странно, но общо взето приятно. Всякакви ограничения ще са ви противопоказни, т.е. няма да понасяте някой да ви казва какво да правите (не че някога сте понасяли). Предчувствията ви са верни, но не преувеличавайте значението на някои събития, опитайте се да гледате по-мащабно на нещата и да не влагате лично отношение.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще гледате доста на едро на всичко, което правите и така може да пропуснете важен детайл.Не търсете оправдания. Просто бъдете по-прецизни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес бихте могли да свършите невероятни неща, стига да не ви домързи. Всичко, което правите ще придобие по-материален характер, но това не пречи да влагате и творчество в дейността си, дори напротив.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Добър момент да се пообиколите магазините, може да попаднете на някое сериозно намаление или да намерите някой чудесен предмет за вкъщи. Не прекалявайте с вкусотиите на вечеря, ако искате да се наспите довечера.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Малко неадекватни ще сте днес, трудно ще се концентрирате. Определено не е ден за сериозни занимания и решаване на делови въпроси. Отделете го за анализи и търсене на решения.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Трудно ще позволите на някого да ви дава съвет за каквото и да било. Поне откажете любезно, не бъдете грубияни. Отдайте се на творчество, правете нещата по нов начин.

The post Телец – ще се чувствате добре, Близнаци – не се обиждайте на дреболии appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Водолей днес сте в страхотна форма, най-вече за майтапи, Телец ще се чувствате подмладени

bilyana

Риби един доста добър ден за вас, Телец хубаво е да се  забавлявате, Козирог днес ще се чувствате много по-силни и уверени и нещата ще се получават с лекота

bilyana

„Time“ обяви кой е артистът на годината

Regiona
зарежда....