Телец, Дева, Козирог – под въздействие сте на много силни емоционални преживявания

До 17:30 бг време Луната е в Лъв и през това време ще раздухва много ярки емоционални преживявания. Ще бъдем под въздействие на странна еуфория, ще се стремим от една страна да се доказваме над средното ниво пред важни за нас хора, а от друга- може да попаднем под нечие влияние, което буквално да преобрази живота ни.

Склонни сме да реагираме ярко, леко преувеличено или драматично, не е задължително това да е лошо, може да се превърне в повод за незабравими преживявания или шанс да блеснем, изпъкнем, да привлечем повече внимание, подкрепа, да укрепим важни връзки, да утвърдим авторитета си в колектив.

Но лесно ще се преминават граници, повишено честолюбие, гордост, силно его и вид чувствителност- ще са повод за неумерени реакции, ако не отговарят на очакванията и изискванията ни, ако някой ни нарани, тогава трудно ще си слагаме спирачки, но може да предизвикаме обратен от очаквания резултат или на по-късен етап да отчетем, че сме можели да действаме и по друг начин.

Като минимум разбираме с кого гледаме в една посока…

Можем по различни начини и поводи да надникнем в по-далечното бъдеще и да видим- какво подкрепя честолюбивите ни планове…

В късния следобед Луната ще премине в Дева и еуфорията постепенно ще се замени от други и по-практични настроения…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден ще бъдете обзети от странна еуфория, инициативността ви ще е много висока и ще се стремите да привлечете вниманието на конкретна и важна за вас личност, влиятелна особа или пък да се докажете в колектив. Може да предизвиквате емоционални, бурни или доста запомнящи се диалози, разяснителни разговори и т.н. В оптимален случай- това ще се превърне в повод да привлечете вид опека, да утвърдите авторитета си в колектив. Денят предразполага към необходимост да оздравите партньорските си отношения, ако има недоразумения да ги изчистите или да изкажете, чуете думи, които да оставят траен отпечатък в сърцето ви. Добрата новина е, че можете да влияете на тенденциите над средното ниво. Вечерта еуфорията спада…

Телец, Дева, Козирог– под въздействие сте на много силни емоционални преживявания, които могат да възпроизведат усещане, че сте на прага на житейски кръстопът и на практика може да е точно така, а от вас да се изисква да направите някакъв важен или определящ бъдещото ви развитие избор. Ако има нещо, което е извън контрола ви или действа деструктивно на развитието ви- сега ще се прояви и нека това да е повод да го отстраните от пътя си. Денят е показателен за ключови въпроси, които се отнасят до кариерно развитие, репутация, среда на съществуване, включително в семейството, същевременно точно днес можете и трябва да канализирате тази мощна енергия и съответни тенденция в по-подходяща за ас посока. Вечерта самоувереността ви се възвръща, усилва и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес може да имате усещането, че околните ви предизвикват, получавате интересни, полезни новини или предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете. Не са изключени известия, разяснителни разговори, които могат да преобразят отношенията ви и нека това да е в положителна посока. Всичко може да е наред, да получите голяма яснота за бъдещи перспективи на развитие, особено и относно отношения. Възползвайте се, насочвайте внимателно чрез ораторските си способности и убедителност. Внимавайте по-емоционални реакции и преувеличения да не предизвикат обратен от очаквания резултат. Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Вечерта настроението се променя и поглеждате на случващото се от един друг и по-практичен ъгъл…

Риби, Рак, Скорпион– почти през целия ден ще сте доста натоварени, бих казала над средното ниво. Действате с ентусиазъм и може да отхвърлите множество дера, така че да подействате позитивно на доходите си или репутацията си като минимум. Ако нямате пряк интерес обаче, няма да ви е лесно да се концентрирате. Тогава ще се разпилявате в различни посоки и ще се занимавате с онова, което според вас е приоритетно…Може да ви се налага да разпределяте повече времето си между текущи дела и такива, които изостават, но са важни за благоденствието ви…Подходящо време или вид необходимост- да се освободите от дела, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение..Също- да обърнете повече внимание на здравето си. Повишени разходи са доста вероятни, внимавайте, че може и да са неуместни..Може да се изисква да защитавате интересите си. Вечерта ви обземат по-практични настроения, ще се намерят хора, които ще ви подействат точно така…

 

Свързани новини

Хороскопът

desi

Късметлийски цветове за родените в събота

Regiona

ГОРЕЩО В ПИК: Снахата на Ахмед Доган докара голям стрес на сина му – вижте какъв номер му спретна навръх рождения ден (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.