Телец, Дева, Козирог– днес се справяте с множество ангажименти

За разлика от вчера, днес Луната ще ни концентрира върху отношения,  които могат да допринесат за чувството ни нещастие, да ни помогнат да се разтоварим от евентуално напрежение…

Днес можем да срещнем благодетели или пък личности, които действително могат да имат много позитивен ефект върху бъдещото ни развитие. Като минимум- разтоварваме се в приятна компания.

Социалната активност е много висока,  общуваме,  намираме съмишленици  и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ни. Мнозина ще предпочетат да прекарат повече време навън  и това ще има благотворен ефект.

Кой може да се превърне в проводник  на благоденствието ви- в значима степен може да разберете днес. Ценете високо онези, които ви подкрепят, правят ви определени предложения и т.н.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец–  днес водите интересни разговори, част от тях ще бъдат проводник  на новини, възможности, които ще порадват сърцето ви, ще възбудят вид ентусиазъм. Подходящ ден да укрепите партньорските си отношения, важни за вас връзки, ще имате такава възможност. Денят е доста позитивен, мнозина ще се разтоварят  в приятна компания, може да прекарате  повече време с приятели и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес се справяте с множество ангажименти, а това  безспорно ще донесе и вид удовлетворение.  Може да отхвърлите задачи, които са се натрупали във времето,  но това се случва с лекота  или ви помага да спечелите нещо, буквално и в по-широк смисъл. Днес може да обсъждате теми, които влияят на бъдещото ви развитие  и могат да допринесат  за вашето благоденствие.  Отнасяйте се със специално внимание  към хора и обстоятелства, които ви подкрепят, правят ви предложения, в повечето случаи- с позитивен ефект  върху онова, което имате- общо. Успявате да материализирате желанията си.

Водолей, Везни, Близнаци-  денят е напълно позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, може да разчитате на доза късмет. Днес все ще се намерят хора и обстоятелства, които да порадват сърцето ви.  Не са изключени спонтанни шансове, не ги пренебрегвайте, те може да са в лицето  на конкретни хора, предложения, ваши собствени идеи, които се реализират с лекота…

Риби, Рак, Скорпион– днес може да по-добрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само, също- ще имате шанс да наваксате с дела, които са изостанали във времето, но са важни за благоденствието ви, за чувството ви нещастие.  Спонтанни шансове днес- трябва да се ценят високо, случващото се е показателно- какво от миналото може да остане в живота ви, защото то е съпътствано от доза късмет, какво следва да оставите зад гърба си, ако само ви натоварва.

Свързани новини

Как да се справим бързо с настинките с домашни средства

Regiona

Рецепта на деня: Зеленчуци по мексикански

Regiona

Башур защити Емилия от нападки на фенове

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.