Телец, Дева, Козирог– днес водите доста интересни разговори

Луната е в Рак и денят ще е доста емоционален, тази позиция винаги усилва интуицията ни в пъти, така че инстинктивно ще можем да откриваме важен път към възможности да материализираме желанията си.

Денят е подходящ да спечелим нещо важно за нас, да подействаме позитивно на доходите си…

Можем да оздравим сърдечните си връзки, също и приоритетно- в дома и семейството, но не само.

Традиционно и докато Луната е в Рак ние най-силно въздействаме на най-близката си среда на съществуване и можем да я хармонизираме чрез прояви на загриженост, помощ, хубава храна…

Чувствата са истински, дълбоки и неподправени, така че разбираме истинското отношение към нас, това може да е подсказано и от вътрешния ни глас.

Денят предразполага към изненади, но в повечето случаи приятни, внезапни изходи, варианти, особено, ако целенасочено действаме в тази посока.

На този фон се връщаме към стари и спорни въпроси, може да ескалира и борба за власт, конфликт на интереси…Пак така ще ни помага интуицията и в тези случаи, за да изберем най-подходяща стратегия за въздействие или пък да надникнем отвъд видимото и със съответните позитиви, шансове и т.н.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е подходящ да хармонизирате най- близката си среда на съществуване в дома и семейството, но не само. Можете да въздействате позитивно на доходите си, онова, което имате, общо- следствие на подкрепа от страна на близки или важни за вас хора. Може да се справите с въпроси, които са изостанали във времето и да наваксате, а пред вас да се разкрият варианти на развитие. На този фон- усложняват се връзки, при които има стари и неразрешени казуси от миналото, конфликти на интереси. Може да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат, да се вслушвате във вътрешния си глас и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста интересни разговори, част от тях ще ви изненадват, но в повечето случаи приятно, все едно се намират внезапни решения  и следствие на подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, проведени разговори, предложения и т.н. На този фон- неразрешени казуси от миналото, които засягат доходи, работа или вид интереси- се възобновяват. Може да им въздействате по горе-описания начин, така че да не им позволите да се задълбочат.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен. Дава ви се шанс да спечелите нещо- чисто материално или под формата на морално удовлетворение.  Внезапни възможности за печалби…Не са изключени изненади на работното място, но в повечето случаи позитивни…Все пак харчите повече или над обичайното, освен това е полезно да се пазите от влияния, които пак така могат да завлекат загуби. Имате достатъчно подсказки, включително и от миналото, не „позволявайте стара песен на нов глас“, която има негативен ефект върху благосъстоянието ви.

Риби, Рак, Скорпион– днес влияете силно на околните, инициативността ви е много висока и така е правилно, защото по този начин предизвиквате внезапни шансове, подкрепа…Вие сами можете да разнообразите, освежите деня си чрез повишена инициативност, проведени разговори ,преговори. Хубав ден да укрепите важни за вас връзки. Възможни са приятни изненади в информационния поток, под формата на известия, предложения и т.н.

 

Свързани новини

Дневен хороскоп за 02 ноември 2021г.

vesito

Отличиха Асен Блатечки за най-добър актьор на кинофестивал в Турция

Regiona

Андреа се обясни в любов на Златка Райкова

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.