Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти

Днес все още сме под въздействието на Пълнолунието и Лунното затъмнение, така че продължават да ни застигат вид развръзки, важни или показателни новини.

Ако животът ви е по-равен и без особени предстоящи промени, тогава можете да очаквате задълбочен анализ на миналото, спонтанно, непринудено, като подсъзнателен импулс, който ще ви помогне да видите силни страни във вашето поведение, които носят успех и удовлетворение, евентуални слаби звена.

Луната в Близнаци ще ни подтиква да използваме хладния си разум, така по-лесно да преодоляваме предизвикателства. Тази позиция на Луната винаги ни помага по-лесно да се справяме с някой трудности, задачи, които трябва да отхвърлим, в този процес можем да разчитаме на гъвкавост в мисленето, съобразителност, аналитичност, бързина в реакциите, а в такива периоди винаги се намират варианти…съжденията са такива и по един естествен начин са повод да се видят алтернативи, допълнителни изходи, ако се нуждаем от такива.

Обменът на информация е много висок, най-ценни са знанието, от което да се възползваме, обменът на идеи, заздравяване и укрепване на връзки, откриване на съмишленици. Звездите ще ни дадат такъв шанс. Можем да стигнем до дъното на истини или вид осъзнаване, след което всичко да ни изглежда по-различно от следващия ден.

Колкото сме социално по-активни, толкова повече шансове ще се разкриват пред нас…

Овен, Лъв, Стрелец– повечето от вас са обсипани от полезна, важна информация, която приоритетно засяга важни за вас връзки, партньорски отношения, а респективно и бъдещо развитие, според подкрепата, ,която получавате…Денят е особено показателен за вашите взаимоотношения- дали са здрави или се налага да отстраните някой слаби звена. Полезно е да действате в посока да оздравите контакти, които могат да допринесат за чувството ви на щастие или пък по-добро материално положение. Изтичат възможности, които следствие на подобно одобрение, сътрудничество, взети решения- вие можете да спечелите нещо значимо или поне да се предпазите от загуби, да стабилизирате доходите си. Възползвайте се по оптимален начин, бъдете по-инициативни в избрано от вас направление.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, показателен за теми, които засягат материалното ви състояние, особено в частта, която зависи от подкрепата и одобрението на важни за вас хора, които влияят, определят благосъстоянието ви. Насочвайте, все още имате възможност за това, а ако не всичко е по вкуса ви, тогава ще промените скоро приоритетите си, съответни възможности ,които спонтанно ще се разкриват пред вас. Водите разяснителни разговори или вземате определящи решения, които влияят на отношенията ви, след това всичко може да започне да изглежда различно и нека да е в посока, която ви носи удовлетворение, отговаря на очакванията ви. По различни поводи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате и това ще е верен, точен ориентир за своеобразен избор…

Водолей, Везни, Близнаци– всичко реализирате с по-голяма лекота, намирате начини, изход, решения…Можете да разчитате и на доза късмет, в център от внимание или събития сте, указвате значимо въздействие на околните, в повечето случаи- вие насочвате тенденциите…възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите. На този фон- може да водите разяснителни разговори, преговори, които да се отразят на заплащане, професионална реализация Като минимум- денят е показателен колко са устойчиви позициите ви на работното място, дали могат да се осъществят честолюбивите ви планове или някакви проекти, идеи и желания трябва да оставите зад гърба си и да ги замените с нови, ако не веднага, то в бъдеще. В друг случай- денят е подходящ да пренаредите приоритетите си, да обърнете внимание и на физическото си здраве…

Риби, Рак, Скорпион– осветяват се приоритети, които се отнасят до дома, семейството ви или вид  подкрепа- финансова или морална от страна на другите- общо, също- въпроси, които отчитате за извън контрола си…В оптимален случай- пред вас се разкриват варианти на развитие, ако ги търсите. Чудесен признак е да можете да разчитате на близките си, да получите вид опека от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на бъдещото ви развитие. Може да получите важни, интересни, полезни известия, предложения, които да ви подействат стабилизиращо, прогресиращо. В друг случай- изтичат едни възможности за преговори, обединение на усилия или едни теми ще изгубят своята давност, ще се заменят от нови и според взети решения днес, осъзнати истини и т.н. В повечето случаи- ще се радвате на внимание, одобрение, особено, ако ги търсите…действали сте в тази посока.

Свързани новини

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Regiona

Майка откри сина си, отнесен преди 16 години от цунами

Regiona

Златка издържа фалиралия Благо и бебето

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.