Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти

Информационният поток ще е изключително усилен днес. Това ще бъде повод да разгадаваме тайни, там където ги има, можем да водим разяснителни разговори, да изчистваме недоразумения, но не всичко е толкова еднозначно.

През целия ден ще трябва да се пазим също така от опити за манипулации и измами, когато ги идентифицираме, тогава това ще се превръща в повод за по-остри реакции, дори конфликти, спорове и т.н.

Най-ценното на деня е, че ние можем да получим значима яснота по водещи за нас теми. Ще трябва да внимаваме обаче, да не изказваме неща, за които после ще съжаляваме, защото спонтанността в иска за днес е много висока.

Докато Луната е в Близнаци ние можем да разчитаме на своята безпристрастна мисъл, по-голяма бързина в реакциите и съответните позитиви.

Не се задълбочаваме чак толкова в случващото се, дори и да не сме доволни от нещо, то може да бъде лесно излято словесно и пак така да бъде по-лесно преодоляно.

Настроението е променливо, неустойчиво, но можем да се разтоварим в приятна компания, днес все ще намерим някой, който да изиграе роля, която да подобри настроението ни, да развесели, разнообрази ежедневието ни.

Здравите връзки ще стават още по-здрави чрез обяснения, разяснителни разговори, а другите- ще попаднат в зона на „ словесна война“…

Интересен, запомнящ се ден…

Овен, Лъв, Стрелец– водите интересни разговори, част от тях ще ви порадват, ще разнообразят и освежат ежедневието ви, ще ви дадат възможност да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения. Може да прекарате приятно в подходяща компания. Може да узнаете тайни или да погледнете на част от контактите си от един друг и скрит до този момент ъгъл. Възможно е да попаднете на манипулации или вид нечестност, в такъв случай- ще ескалират спорове, дори конфликти, внимавайте да не изкажете неща, за които после може да съжалявате. Най-ценното е, че може да получите знание, от което да се възползвате. Денят не протича по предварителен график, срещи, разговори, допълнителни ангажименти, променят задачите, затова е хубаво да реагирате на момента.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, а това може да се превърне в повод да се разпилеете в различни посоки, внимавайте, анализирайте тази мощна енергия в една продуктивна посока и в такъв случай ще спечелите нещо важно за вас, чисто финансово под формата на бонус, договорка, която ви действа обогатяващо, подарък, морално поощрение. Въпреки всичко повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции, но е хубаво да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети, действайте гъвкаво и всичко ще е наред.

Таро-отговор на въпрос

Нумерологичен хороскоп за деня

Дамата Дева и останалите зодиакален знак

 

Водолей, Везни, Близнаци– вашата активност днес е много висока, често ще се оказвате в център от събития и внимание, така че ще оказват силно влияние и на околните, това е сила, но и отговорност. Може да преобразите вашите отношения, вашата среда на съществуване, емоционалният фон се определя от вас, колелото на съдбата може да се превърти от вас. Възползвайте се като насочвате в по-позитивна за вас посока. Това невинаги ще е лесно, защото може да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така. Не е изключено да попаднете в ситуации на конфликти на интереси, в такъв случай е подходящо да отстраните хората, които ви вредят, ако това е невъзможно, тогава трябва да действате гъвкаво и целесъобразно.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, възникват допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите, това понякога могат да бъдат и изисквания от страна на важни за вас хора, на партньори, а вие трябва да отговорите на това. Може да ви се налага над средното ниво да балансирате между ваши и чужди интереси, да проявявате повече гъвкавост, така че да хармонизирате средата си на съществуване, да я по-добрите, да изчистите евентуални недоразумения, ако усетите че ескалира напрежение. Може да е най-удачно да намалите темпото или да следвате по-скоро течението, за да се възползвате от шансове и да се предпазвате от предизвикателства…

Свързани новини

Какво е психодрама и какви са ползите от нея?

Regiona

NDOE: Не чакам подаръци от живота, постигам всичко с труд

Regiona

Николета иска в телевизията

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.