Телец, Дева, Козирог– денят е доста конструктивен за вас, успявате да постигнете целите си с по-голяма лекота

Луната в Телец ще продължи да ни подтиква да действаме практично, да не губим здрава почва под краката си…

Денят е показателен за това- какво наистина е  ценно за нас или за важни за нас хора, не са изключени отрезвяващи равносметки.

Ще преследваме с голяма упоритост, изобретателност цели, които според нас могат да допринесат за комфорта ни на съществуване, вид сигурност и т.н.

Над обичайното се материализират желания, които са реалистични или поне получаваме позитивни сигнали в тази посока.

В повечето случаи денят ще ни дава възможности и предимно да защитим интересите си, можем да спечелим нещо или да допринесем за комфорта си на съществуване…

Изказваме чувствата си по-открито, дискутираме ги или пък стигаме до някакви истини, такива, каквито са и без украси…

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да се случи нещо важно и показателно, касаещо най-близките ви отношения. Може да инициирате разяснителни разговори в тази посока и нека това да се превърне в повод да ги укрепите, дори като се изказват истини или неразрешени въпроси от миналото. Денят е конструктивен, успявате да защитите интересите си, да спечелите нещо важно, да отхвърлите дела, които са се натрупали във времето..

Телец, Дева, Козирог– денят е доста конструктивен за вас, успявате да постигнете целите си с по-голяма лекота. Инициативността ви е висока, проявявате целесъобразност, така че указвате значимо влияние на околните. Днес можете да превъртите някакво затруднение в полза, това може да е съпътствано с компромис, избор, но и решителност. Възможно е да ескалира важно или показателно събитие относно най-близките ви отношения, можете да ги насочвате в значима степен…

Близнаци, Водолей, Везни– днес можете да проведете важни и разяснителни разговори, които да оздравят вашите отношения. Не е изключено да ескалират неразрешени въпроси от миналото и нека това да се превърне в повод сега да ги разрешите, а не обратното. Ще ви помагат практични оценки. Подходящ ден да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване в дома и семейството, но не само…Да действате така, че да допринесете за комфорта си на съществуване.

Риби, Рак, Скорпион– денят може да е натоварен с ангажименти над средното ниво, а това ще ви мобилизира, така че да се справите. В друг случай- вземате важни решения относно бъдещото си развитие, с какво непродуктивно да се разделите като дела и т.н., за да сте по-успешни, за да защитите интересите си, за да преобразите ежедневието си в по-позитивна посока. Информационният поток е много усилен, денят е подходящ да укрепите партньорски отношения, приоритетни за вас връзки. Няма да ви липсва внимание, компания…

 

Свързани новини

Иван Иванов в болница преди 70-ия юбилей

Regiona

Водеща в bTV крие тежка любовна драма

Regiona

Рецепта на деня: Салата за отслабване

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.