Телец, Дева, Козирог– денят е важен или показателен за партньорските ви отношения

Луната е все още в Скорпион и през това време ние ще проявяваме забележителна интуиция и воля, така че се предпазваме от евентуални опастости или пък да се справяме с по-сложни ситуации, част от които напомнят на „дежа вю“ или пък- миналото ни застига по някакъв начин и ние се въвличаме в разяснителни разговори, които могат да насочат в една нова или по-различна посока важни за нас връзки, партньорски отношения.

През цялото време може да имаме предчувствия, можем да се допитваме до вътрешния си глас, така че да се справяме оптимално добре.

Може да чуем важна новина или да вземем подобно решение. Едни от най-големите трансформации в живота ни се случват по време на по-силно влияние на Скорпион, на този етап то е провокирано от Луната…

В късния следобед и вечерта- Луната вече е в Стрелец, така че ако нещо сме таели до този момент- като чувства, преживявания и т.н.- сега то спонтанно и с огнен ентусиазъм ще изплува на повърхността. Обсъждат се отново стари чувства, но могат да се насочат в една по-благоприятна и желана посока. Луната в Стрелец постепенно ще ни зареди с повече ентусиазъм, който усетим по-силно и през следващия ден…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да обсъждате някаква важна тема, която не е от вчера, но се възобновява и нека това да е като втора възможност да насочите конкретен въпрос в една по-позитивна посока. Не са изключени новини, които ще ви докоснат, ще ви окажат силно въздействие, това може и да е конкретна личност, която ви действа по подобен начин. Денят е подходящ да защитите интересите си, да потърсите и откриете подкрепа, разбиране. През деня можете да спечелите нещо, да превъртите евентуални предизвикателства в полза. „Надушвате“ скрити опасности и възможности. Вечерта може да ви обземе носталгия, но позитивните настроения ще надделяват постепенно.

Телец, Дева, Козирог– денят е важен или показателен за партньорските ви отношения. През първата част от деня може да проведете разяснителни  разговори и с възможност да укрепите партньорски отношения, важни за вас връзки. Денят дава възможност да трансформирате определени контакти и така ще се случи, ако те са перспективни. Същевременно- някой преобразувания ще се случват спонтанно, защото това се налага, а вие трябва да насочвате…Миналото ви застига по някакъв начин, може да ви върне нещо изгубено, може да получите подарък, да материализирате желание или пък нещо губи своята стойност…

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня сте доста натоварени, но можете да отхвърлите текущи дела конструктивно, а това да ви донесе вид удовлетворение.  Денят е подходящ да защитите интересите си по някакъв начин  или да спечелите нещо важно за вас. Инициативността на повечето от вас ще е висока,  благодарение на това вие ще получите право на втори опит или шанс да материализирате ваше желание.  В късния следобед и вечерта- стари приятели или стари чувства  могат да напомнят за себе си.

Риби, Рак, Скорпион-  почти през целия ден инициативността ви е много висока, може да предизвикате разяснителни разговори, които да се окажат и конструктивни, играещи стабилизираща  роля във ваши връзки, важни за вас отношения. Денят е подходящ да наложите мнението си, да потърсите и получите одобрение на идеите или желанията си. Миналото ви застига по някакъв начин. Посланията не са еднозначни, но може да приемете случващото се като втори шанс, който да ви върне нещо изгубено.

Свързани новини

Мъката съсипва Дани след раздялата му със Симона

Regiona

Рецепта на деня: Шоколадова торта с тиквички

Regiona

Амбър Хърд успя да си намери работа след скандалния процес с Джони Деп

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.