Телец, Дева, Козирог – все по-важна тема се превръща професионалната ви реализация 

Днес Меркурий ще премине във Везни, а това ще  повлияе на обмена на информация, начина по който комуникираме, създаваме и/или укрепваме връзки.

През следващите няколко седмици  ние ще се стремим да залагаме повече на диалогичността  и постепенно  това ще даде своите позитивни резултати  през втората част на седмицата, когато мнозина ще успеят  да привлекат на своя страна влиятелна опека, ще оздравят важни за тях връзки, ще изчистят някои недоразумения.

Ще се стремим към повече красота  и справедливост в изказа, със съответните позитиви..

Под влиянието на Меркурий във Везни, социалната активност ще се  усили, така че до Средата на септември повишение обменна  информация, проведени разговори и преговори- ще са един от основните проводници  за постигане на цели, към които сме се стремели дълго, така ще може да се намери изход и решение..

Ще усетим постепенно тази усилваща се тенденция.

Луната днес е в Близнаци,  така че допълнително ще допринесе  за тази променяща се и обновена среда, така денят ще се окаже доста информативен, изпълнен с интересни новини, разговори и т.н..

Част от чутото може да ни напряга или да променя предварителните ни планове, може да се разсейваме или объркваме  от поведението  на близкото ни обкръжение..

В краен случай- може да се отдадем повече на приказки, отколкото на действия или едното силно ще влияе на другото.

Може и да сме по-разсеяни, защото по времето на такива промени от нас ще се изисква повишена  адаптивност, за да се настроим на тази нова вълна…

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да получите известия, да проведете разговори, които да имат широко отражение или да ви направят дълбоко впечатление, така че да промените отношението си към определени хора, начинът на комуникация с тях да се трансформира, за да сте по-конструктивни в диалога. Може и ежедневието да не протече по предварителен график, защото сте твърде ангажирани с разяснителни разговори, трябва да обръщате внимание на обкръжението си и т.н.  Внимавайте под това въздействие да не изпитате леко нервно напрежение.

При всички случаи- акцентът е върху взаимоотношенията, средата ви на съществуване, те се променят и сега получавате първи подсказки в тази посока, в повечето случаи   тези преобразования ще са напълно позитивни, способни да изчистят някои недоразумения  или пък да привлекат повече внимание към вас, да укрепят връзките ви и т.н.

Телец, Дева, Козирог– все по-важна тема се превръща професионалната ви реализация  и тази  тенденция ще ескалира и през  следващите дни, бих казала и седмици, защото трябва да стабилизирате финансовото си състояние, защото  се проявяват промени, на които трябва да реагирате.  В повечето случаи- ще успявате да направите пробив в избрано от вас направление, да превъртите трудност във ваша полза. Днес- ще ви се налага над средното ниво да защитавате интересите си, действайте гъвкаво, залагайте на диалогичността и ще успеете.  Не са изключени разходи над средното ниво, нека да бъдат и целесъобразни. Ако има хора или обстоятелства, които ви нанасят щети, благоприятно е днес и ти се разграничите от тях или да вземете съответни мерки, за да се предпазите от бъдещи загуби.

Водолей, Везни, Близнаци– Меркурий вече ще транзитира през Везни,  това е доста благоприятно за вас обстоятелства, защото през идните дни, бих казала и седмици- думите ви ще имат все по-голяма чуваемост  и със съответните позитиви. Самите вие ще промените нещо в начина си на мислене, изразяване, в повечето случаи- ще изпитате лекота, защото виждате повече варианти, шансове, подкрепа, чувствате се по-силни и т.н.  Въпреки всичко, днес може да изпитате леко нервно напрежение, спонтанно може да изкарате на повърхността неща, които сте пеели до този момент, внимавайте това да не рефлектира върху добрите най-близки отношения … В оптимален случай- ще се изяснят недоразумения и това ще доведе до разтоварване на напрежение, все пак крайният резултат зависи от подхода.

Риби, Рак, Скорпион– дава ви се възможност да наваксате с дела, които са изостанали във времето, все още не са намерили изход и решение. За да се справите оптимално добре, от вас ще се изисква да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат, в проявите повишена адаптивност. През следващите няколко дни, дори седмици- вашата среда на съществуване ще се обновява, променя, днес може да набележите някои слаби страни, например в дома и семейството ви, но не само, нека това да се превърне в повод да ги отстраните, защото в началото винаги по-лесно се влияе. В по-глобален план- случващото се трябва да има оздравителен ефект, да хармонизира и подобри тази ваша среда на съществуване…

Свързани новини

Какъв е бащата от зодия Стрелец?

Regiona

Рецепта на деня: Малки пици със сирене и бекон

Regiona

Хороскоп за 16 април

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.