С тържествена церемония в община Струмяни изпратиха зрелостниците на випуск 2023 г.

С много усмивки и позитивни емоции, абитуриентите от випуск 2023 г. на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево се разделиха със своето училище и своите учители. Ученици, учители, гости и родители присъстваха на последния учебен ден, който започна с традиционното посрещане на училищното знаме.
Тържеството на зрелостниците уважи зам. кметът по хуманитарните дейности на община Струмяни г-жа Фиданка Котева, кметът на село Микрево – г-н Венцислав Янев, г-жа Анита Митрева – директор на ДГ „Патиланци“ – с.Микрево, г-жа Елеонора Сливкова – директор на Дирекция “Социално подпомагане“ – гр. Сандански и представители на Обществения съвет към училището.
Приветствено слово към зрелостниците отправи директорът на училището г-жа Лиляна Велкова, като им пожела здраве и попътен вятър в осъществяване на най-смелите им мечти.
Зам. кметът по хуманитарните дейности на община Струмяни г-жа Фиданка Котева пожела на абитуриентите да бъдат преди всичко здрави, трудолюбиви, целеустремени и заредени с положителни мисли. Да бъдат смели в мечтите си и да следват избрания път с упоритост и вяра, че няма невъзможни неща. Да бъдат гордост за нашата родина, да я обичат и носят в сърцата си!
Абитуриенти от випуск 2023 г. получиха предметни награди, връчени от директора на училището г-жа Лиляна Велкова, а от името на кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев, г-жа Фиданка Котева зарадва зрелостници с кошница с подаръци и ваучер за празничната им абитуриентска вечер.
На добър час, скъпи зрелостници!

Свързани новини

/Аудио/ Съветникът д-р П. Янкулски: Защо Томов бърза? Трябва да се питат хората, къде да се изгради православен храм в Благоевград, трябва да се обмисли!

vesito

Шампионът по сумо от Полена: Най-голямата ми мотивация за победа е синът ми

vesito

Използвате ли услугата „Електронна фактура“ предлагана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.