С оферта 12 хил. лв. под максимума от 1 045 841,38 лв. Ст. Шалявски ще доставя плодове и зеленчуци в детските и социални заведения в Благоевград

С 12 018 лв. по-ниска от максимално определената цена е предложил благоевградският бизнесмен Стефан Шалявски за доставка на пресни плодове и зеленчуци на детските и социални заведения в община Благоевград през следващите 3 години. Както „Струма” писа, фирмата му „Терра Веджис“ ЕООД заедно със столичната „Аллур“ ООД, която ползва под наем склада му в тържището „Пиринснаб“, бяха поканени да представят оферти за доставка на риба, пакетирани захарни изделия и зарзават, след като преди няколко месеца при проведена обществена поръчка не бяха избрани изпълнители.

1 664 818 лв. без ДДС е общата стойност на поръчката, в нея 1 045 841,38 лв. бяха предвидени за плодове и зеленчуци, а офертата на Ст. Шалявски е за 1 033 822,74 лв. Срещу 439 198 лв. от „Аллур“ ООД предлагат да зареждат с риба, а за 175 449 лв. – пакетирани сладкиши, което е с 424 лв. под допустимия максимум.

Продуктите са за 19 общински социални центъра и домове, 6 ясли заедно с общинската млечна кухня и всичките 13 детски градини в община Благоевград заедно с филиалите им.

Източник: вестник Струма

Свързани новини

Пенсионерка от с. Покровник в лапите на ало-измамници

vesito

Среща с представители на част от бизнеса в Благоевград

vesito

ВиК Благоевград с позиция за ремонтните дейности по ул. „Свобода“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.