Съветникът Кирил Ваклинов с питане: Колко средства от бюджета са похарчени за дезинфекционни препарати и още..

Общинският съветник Кирил Ваклинов отправи питане, чрез председателя на ОбС Благоевград Андон Тодоров, към кмета на града.
Той постави въпроса за извършени допълнителни разходи от Община Благоевград за санитарни материали, дезинфекционни препарати и действия по дезинфекциране.
Колко средства от бюджета са похарчени през периода 13.03.20020г до 13.05.2020г. за извънредни дейности във връзка с борбата с коронавирус? Общинският съветник Кирил Ваклинов очаква още отговор и от кое бюджетно перо са средствата , както и дали има сключени договори с фирми за доставка на допълнителни стоки, заради извънредната ситуация?
Той отправи писмено въпросите си и иска отговори на предстоящата редовна сесия на 26.06.2020г., но и да бъдат подкрепени с копия от съответните документи, както и от сключените договори, ако има такива, се посочва в писмото на общинския съвтник Кирил Ваклинов.

Свързани новини

Административен съд – Благоевград връща делото по казуса “Томов” на ОИК

vesito

Арестуваха жена от Симитли за кражба на телефон

vesito

/Видео/ Монтират измервателна станция, която 24 часа да предава онлайн какво е замърсяването на въздуха в района на “Биотец Рубин”

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.