Строг пропускателен режим в Благоевград (снимки)

В четвъртия ден на влезлите в сила мерки срещу безцелното пътуване влизането и излизането от област Благоевград се осъществява с КПП, при рязък скок на епидемията са отредени помещения за интензивно отделение и полева болница.

На КПП няма напрежение, полицията проверява документите на влизащите и излизащите по ГП Е-79 от Благоевград на КПП “Полигона”. Проверяват се декларациите от работодателя, които се сверяват с личните карти на пътуващите. Които нямат такива се връщат.

Вчера на свое заседание Кризисният общинския щаб реши част от бившия тубдиспансер да се оборудва като интензивно отделение за лечение на 15 болни от коронавирус.

С решение на Областния оперативен щаб за полева болница при нужда ще бъде използвана бившата зала в парк „Македония“, където има възможност за осигуряване на КПП. /БГНЕС

Свързани новини

Първите 3 дни на май – високи температури, след това гръмотевични бури

vesito

От последните минути! Гори дървесина в химическия комбинат в Свищов

bilyana

Днес е Голяма Задушница

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.