Стартира дарителска кампания за МБАЛ Благоевград – „За да ни има“

Отднес в БлагоевградстартирадарителскакампанияпрезплатформатаHelpKarma „Заданиима“, а целта е съссъбранитесредствадабъдатзакупени 10 животоспасяващиреспираторниапарата. В кампаниятаможедасевключивсеки, а инициаторитесенадяватнеобходиматасумадабъдефактвъзможнонай-скоро.

„Ситуацията в странатаналожиинициирането й. Многохораискатдадарят, нонезнаяткак. Разговарях с директоранаблагоевградскатаболница д-р Митев и предстоидазакупим 10 броя респираторниапарата, коитощесамобилни. Изборътпаднавърхутях, защотодоставкатащебъдепо-кратка, а и сапо-евтини, коетощепозволидазакупимпо-голямброй, а именнодесет. Другатаофертабешезастационарниапаратинадвойнопо-високацена. Подумитена д-р Митев и дватавършатработа, затоваизбрахмепо-бюджетниявариант. Свързахмесе с фирмата, коятощегидостави и в моментапътувамкъмСофиязасключваненадоговора. Апаратурататрябвадабъдедоставена в рамкитеначетириседмици. Кампаниятатръгнадобре, провелсъммногоразговори с представителинабизнеса, коитощедарят.“ – каза в интервюзаРадиоБлагоевградСтоянРеджовоторганизаторите.

Суматазазакупуваненареспираторите е около 280 000 лева.

„Фирмата-доставчикпроявиразбиране, ченямакакниедаплатимавансово и направихмедоговор, койтощебъденеобвързващ в сроковезаавансовоплащане“ – казаощеСтоянРеджов.

 Своетодарениеможетеданаправитечрезследниялинк: https://bg.helpkarma.com/campaign/za-da-ni-ima-1185

Линк къмсайта на дарителската кампания: zadaniima.com

Свързани новини

Смъртоносен удар! 27-г. моторист се заби в кола и загина на място

vesito

ЧЕЗ Разпределение и община Дупница обсъдиха възможностите за сътрудничество за бъдещи проекти

vesito

Тъжна вест! Отиде си активист на ВМРО в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.