Стадионът в с. Падеш с готовност за старта на първенствата на БФС

Футболните терени, намиращи се на спортната база в село Падеш, са подготвени за провеждане на футболни срещи, част от първенствата на БФС, които започват идната седмица.
Тревните площи са в отлично състояние, като за целта служители на БД „Спортни имоти“ към Община Благоевград полагат ежедневни усилия.
Сред дейностите, които регулярно се извършват са поливане, косене, торене, валиране, опесъчаване, засяване и подмяна на чимове, където има нужда. Осветлението на основния от общо двата футболни терена също се поддържа и функционира безпроблемно, като се използва при необходимост за футболните срещи.
В първенствата на БФС участие ще вземат школите към ФК „Пирин“, ФК „Спортист“ – Падеш“, ФК „Спортист 1959“ – Падеш.
Извън срещите от предстоящите първенства, на терените тренират отборите на община Благоевград – ОФК „Пирин“ – Благоевград, ФК „Спортика“, ДЮФК „Хлапетата“, ФК „Спортист“- Падеш, ФК „Спортист 1959“ – Падеш.
Цялата издръжка стадиона в с. Падеш се осъществява от Бюджета на Община Благоевград.

Свързани новини

/Видео/ Предизборната кампания на Р.Томов върви с пълна пара! Дал ли е разрешение да се строи в ромската махала или си затваря очите?

vesito

Времето и днес ще е слънчево и топло

vesito

Кога се работи по Великден?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.