Спешно заседание за избор на вр.и.д. кмет! ОИК изпрати решението за отстраняване на Р.Томов до председателя на ОбС Андон Тодоров

Председателят на Общински съвет-Благоевград – Андон Тодоров, свиква заседание на Общински съвет-Благоевград на 21.04.2021г. /сряда/ от 9:30 ч. в зала „22-ри Септември”.

На практика отпада определената дата 23 април 2021 г. /петък/ и същата се заменя с нова дата- 21 април 2021 година /сряда/.

Определеният дневен ред за заседанието на Общински съвет Благоевград, остава непроменен. В дневния ред са заложени 26 точки.

Промяната се налага поради входирано писмо от Общинска избирателна комисия с изх. № 80/19.04.2021 г., във връзка с прекратяване пълномощията на Кмета на Община Благоевград и предстоящо извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К, което ще се проведе на 22 април 2021 година.

Във връзка с Предписание за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични мерки, общинските съветници ще заседават при закрити врати за граждани, предвид епидемиологична обстановка.

Свързани новини

Вече се задръсти: Над 5 км опашката от Банско и Кулата

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 22 юни

vesito

50 години ДГ „Здраве“ в Кресна

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.