Спешно заседание за избор на вр.и.д. кмет! ОИК изпрати решението за отстраняване на Р.Томов до председателя на ОбС Андон Тодоров

Председателят на Общински съвет-Благоевград – Андон Тодоров, свиква заседание на Общински съвет-Благоевград на 21.04.2021г. /сряда/ от 9:30 ч. в зала „22-ри Септември”.

На практика отпада определената дата 23 април 2021 г. /петък/ и същата се заменя с нова дата- 21 април 2021 година /сряда/.

Определеният дневен ред за заседанието на Общински съвет Благоевград, остава непроменен. В дневния ред са заложени 26 точки.

Промяната се налага поради входирано писмо от Общинска избирателна комисия с изх. № 80/19.04.2021 г., във връзка с прекратяване пълномощията на Кмета на Община Благоевград и предстоящо извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К, което ще се проведе на 22 април 2021 година.

Във връзка с Предписание за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични мерки, общинските съветници ще заседават при закрити врати за граждани, предвид епидемиологична обстановка.

Свързани новини

Куфар на АМ „Струма“ край Сандански стресна шофьори, оказа се….

Regiona

Банско се готви да чества 3-ти март

vesito

Вижте колко дни ще работим и как ще почиваме през 2020 г.

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.