Смут в Благоевград! Какво има в изхвърления чувал в реката край „Моста на влюбените“?

Неизвестни изхвърлиха голям черен чувал в река Благоевградска Бистрица и предизвикаха смут сред благоевградчани, научи ИА „Региона“.  Хората се питаха какво има в него и недоумяваха защо е изхвърлен във водите на реката между „Моста на влюбените“ и ресторант „Шанс“.

„Притеснено ми е дали вътре няма поредните мъртви животни, но дори и да са отпадъци редно ли е да се изхвърлят в реката“, възмущаваше се благоевградчанка. Друга пък се ядосваше, че не е могла да направи снимка на нарушителите и да я предаде на екоинспекторите, за да и наложат глоба.

Припомняме, че сигнали за замърсяване на околната среда, нарушения на екологичното законодателство и аварийни ситуации могат да се подават в РИОСВ – Благоевград, на телефон 0886 199 056 денонощно, както и на телефон 073/88 51 60 в рамките на работното време на инспекцията.

Свързани новини

Невиждано в Благоевград! Изви се дълга опашка за книга…

vesito

Административен съд – Благоевград връща делото по казуса “Томов” на ОИК

vesito

20-годишен се нафирка и подкара Мицубишито в Югозапада, но му се случи…

Regiona

1 коментар

АСЕН ИЛИЕВ 13.08.2020 19:59 at 19:59

– ВМРО Е В ЧУВАЛА 🙂
ИСКАМ ВМРО ДА БЪДЕ ИЗРИТАНО ОТ СЕВЕРОИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ!
КЛУБОВЕТЕ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ, ЗА АКТИВИСТИТЕ – БОЙ! КОЛКО МОГАТ ДА НОСЯТ! ТИЯ СКОТОВЕ НЕ СА МАКЕДОНЦИ, ЗНАЧИ НЯМАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА. БОЙ!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.