Смут в Благоевград! Какво има в изхвърления чувал в реката край „Моста на влюбените“?

Неизвестни изхвърлиха голям черен чувал в река Благоевградска Бистрица и предизвикаха смут сред благоевградчани, научи ИА „Региона“.  Хората се питаха какво има в него и недоумяваха защо е изхвърлен във водите на реката между „Моста на влюбените“ и ресторант „Шанс“.

„Притеснено ми е дали вътре няма поредните мъртви животни, но дори и да са отпадъци редно ли е да се изхвърлят в реката“, възмущаваше се благоевградчанка. Друга пък се ядосваше, че не е могла да направи снимка на нарушителите и да я предаде на екоинспекторите, за да и наложат глоба.

Припомняме, че сигнали за замърсяване на околната среда, нарушения на екологичното законодателство и аварийни ситуации могат да се подават в РИОСВ – Благоевград, на телефон 0886 199 056 денонощно, както и на телефон 073/88 51 60 в рамките на работното време на инспекцията.

Свързани новини

/Видео/ Благоевградчанин пита: Румен Томов ли е организаторът на протестите в Благоевград?
Кой разреши на протестърите да си прибират озвучителната техника и плакатите в сградата на общината в Благоевград?

vesito

Паника в „Еленово“! Семеен лекар с COVID-19

vesito

Тежък конфликт! Ще остане ли минерална вода за благоевградчани, ще има ли градска баня?
Преди малко повече от година Атанас Камбитов даде изявление, че вода има да се захранят още 10 обекта, а какво става сега?

vesito

1 коментар

АСЕН ИЛИЕВ 13.08.2020 19:59 at 19:59

– ВМРО Е В ЧУВАЛА 🙂
ИСКАМ ВМРО ДА БЪДЕ ИЗРИТАНО ОТ СЕВЕРОИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ!
КЛУБОВЕТЕ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ, ЗА АКТИВИСТИТЕ – БОЙ! КОЛКО МОГАТ ДА НОСЯТ! ТИЯ СКОТОВЕ НЕ СА МАКЕДОНЦИ, ЗНАЧИ НЯМАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА. БОЙ!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.