Смразяващи подробности за тройното убийство във Велинград!

Треньорът по плуване Велчо Клешков от Велинград е убил с нож в сърцето жена си Йорданка Пенина, докато тя е спяла. Това е една от версиите, които научи БЛИЦ.

23-годишният син на семейството-Владимир, вероятно също е спял, докато баща му го е убивал, но се е събудил и се е борил за живота си. Има следи, които доказват, че между 68-годишният мъж и младежа е имало борба и опити за самозащита от страна на Владимир. По непотвърдена информация на БЛИЦ жертвите Велчо не са били убити с по един удар на ножа. Прободени са в областта на сърцата. След това в коридора треньорът се е самоубил, отново с удар в сърцето. В момента се разпитват свидетели – близки, приятели и роднини, но причината за зверството тъне в мистерия. Никой не може да отговори на въпроса защо психически и физически здрав мъж, който е обичал жена си и единствения си син, е решил да ги ликвидира.

Още от рождение Владимир бил с физически увреждания, но родителите добре се грижели за него. Едва ли причина може да е това, коментират наши източници. До момента не изскачат никакви доказателства или поне твърдения за изневери, за финансови затруднения или за нещо, което да е било тайно и скрито от кръга на приятелите. Йорданка Пенина и Велчо Клешков са дългогодишни треньори в клуба по плуване „Белмекен“. Създали са много шампиони. Ползвали са се с изключителен авторитет в средите си и във Велинград.
Велчо бил тих, скромен, добър човек, готов на всеки да свърши услуга. Според психолози обаче не е изключено именно в такъв подреден живот и при такъв уравновесен човек нещо изведнъж да се отключи в психиката. Погребението вероятно ще е тези дни, когато Съдебна медицина Пазарджик освободи телата. Все още не е ясно в един гроб ли ще бъдат погребани те.

Свързани новини

Пътни полицаи отказаха рекорден подкуп от шофьорка без книжка

bilyana

Ужас! Проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря

vyara

Обмислят семейна карантина

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.