Слънчевата Силвия Домозетска пое културата и връзките с обществеността в общината в Благоевград

Слънчевата Силвия Домозетска поема културата и връзки с обществеността в общинската администрация в Благоевград. Тя беше официално представена днес по време на пресконференция на новия кмет Илко Стоянов.

Веднага след срещата почти всички журналисти поздравиха Силвия и и пожелаха успешна работа.

Силвия Домозетска е добре позната на журналистическата гилдия в Благоевград.

Тя е журналист с близо 30-годишен професионален опит в различни електронни и печатни медии. От 1992 г. до 2003 г. е редактор, водещ, репортер в ресор „Култура“ в Българска национална телевизия, БНТ – Благоевград, сценарист на редица документални филми за БНТ. 5 години работи като ръководител на звеното „Връзки с обществеността“ в Регионалния исторически музей – Благоевград.

За кратко е началник-отдел „Култура“ в Община Благоевград през 2012 г.

От 2012 г. работи като водещ, редактор, репортер, отговорен координатор, уеб редактор и експерт „Връзки с обществеността“ в Българско национално радио – Радио Благоевград. В обществената медия Силвия Домозетска е организатор на редица културни събития в Голямото концертно студио и Арт салона на медията.
Организатор, сценарист и водещ на множество публични събития в България. Докторант в Катедра „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград.

Свързани новини

Не се препоръчва ваксиниране с две различни ваксини

vesito

17-годишно момиче загина в катастрофа

vesito

Още две жертви на коронавирус у нас!

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.