Сливи за смет в Благоевград

Поредното издание на „Сливи за смет” ще се проведе на 30 август от 9.00 часа в района на Младежки дом, квартал „Вароша” и Ловен дом в Благоевград.

Тази година акцията за почистване се организира от Сдружение „Ние жените”- Благоевград, Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и Общинско предприятие „Чистота” – Благоевград. Това е традиция подета във времето от Сдружение „Ние жените“ – Благоевград, която се възобновява. В акцията могат да се включат всички, които желаят да помогнат да направим Благоевград по-чист и привлекателен град. За всички участници са осигурени ръкавици и чували за почистването.

Тази година дейно участие в еко събитието ще вземат децата, които посещават заниманията по интереси през лятната ваканция, провеждани за първи път през летните месеци юли и август за децата на Благоевград, организирани от община Благоевград и Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Заповядайте на 30 август 2022г. в 9.00 ч. пред сградата на Младежки дом, Благоевград!

Всички заедно можем повече! За един по – чист и красив Благоевград!

Свързани новини

/Видео/ Село пропищя от развъдник за кучета

vesito

Крипто: В дълбоката зима

Regiona

Дърводобивни и дървопреработвателни фирми искат подкрепа от държавата, вижте защо…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.