След 26 г.! Благоевградчанинът Иво Комитов слага край на бизнеса си с детските колички

Известният благоевградчанин Иво Комитов слага край на бизнеса си с детските колички. Договорът му с общината изтича в края на месеца, след което се отказва.

„От 26 години се занимавам с това. Няма зима, няма лято. През последните три години започна да става все по-трудно, особено след като на площад „Македония“ пред операта зачестиха концерти и различни прояви. Това се отрази на моята работа, тъй като на площада децата карат количките. Обикновено родителите ги водят през почивните дни и ако това съвпадне с мероприятия на площада, моят работен ден е провален. По време на пандемията от Ковид-19, когато всичко бе затворено, наемателите на общински обекти бяха освободени от плащането на наем. На мен такъв реверанс не бе направен. Ходих, питах – не става. Наемът си върви и продължих да го плащам, макар че не работих. Наемът е 130 лв. на месец, отделно плащам патент – по 150 лв. на всяка от седемте колички. След като изтече договорът – приключвам. Затварям количките в гаража. Който иска да участва на търг за мястото, да се явява. 26 години стигат!”, заяви за „Струма“ Иво Комитов.

Известният в миналото рокаджия, барабанист на група „Импулс“, наскоро навърши 60 години. Сега е решил да си гледа живота, да го кара по-леко, да се среща с приятелите си от бохемските години, да помага на майка си и на сина си Огнян, който е самостоятелен и живее с приятелката си в София.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Министър Кралев с положителен тест за коронавирус

bilyana

МАЕ: За нулеви нетни въглеродни емисии до 2050 г. трябва да спрат новите петролни и газови проекти

Regiona

Тестваха 700 човека от Банско за антитела срещу коронавирус

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.