След 11 дни откриха мъртъв изчезналия Ангел Байрактаров

Откриха мъртъв 80-годишният Ангел Байрактаров, който на 19-ти септември изчезна в района около Пловдив. Последната връзка с мъжа е била в събота около 20,30 ч., а на следващия ден роднини са открили колата му край село Моминско. Автомобилът е намерен празен на отъпкан път, вдясно от главния. В 15 ч. в неделя е подаден сигнал в полицията.

Дъщерята на Ангел – Настя Байрактарова съобщава, че трупът на баща й е отрит в район, многократно претърсван от доброволци. „Трупът е открит на 11 ден. Към Ангел многократно са отправяни заплахи за смърт от човек, който го е заплашвал многократно и срещу когото има подадени стотици жалби в прокуратурата. Същото лице, преди няколко месеца е нанесло жесток побой на Ангел и е заплашило, че ще го унищожи. И най-вероятно е изпълнил заканата си“, твърди Настя. Разследването продължава, надявам се истината да възтържествува, пише още Настя.

Малко преди Ангел да изчезне, в района имало буря. Настя  се качила на такси и тръгнала да го търси. Спирали на всяка отбивка, викала, но без резултат. Настя си спомня, че същия ден преди да изчезне, баща й имал разправия със съсед – бивш полицай, с когото имали стара вражда. „Ей с тая лопата ще ти разцепя главата, заплашил съседът“, разказва Настя.

Предстои да бъде направена аутопсия, която ще покаже каква е причината за съмртта и основателни ли са подозренията на дъщерята.

Свързани новини

Европа внася рекордно количество руски втечнен природен газ

Regiona

Трагедия! Жена се удави в морето

vesito

18-годишно момче издъхна в пловдивдска болница, родителите алармират за лекарска грешка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.