След нападението над медици: Аутопсия доказва причините за смъртта на мъжа от Самоков

Аутопсия трябва да докаже каква е причината за смъртта на 53-годишния мъж от Самоков, след като негови близки нападнаха медиците в спешния център в града.

По случая се водят две разследвания – по едното се разследва причината за смъртта му и реакциите на лекарите, а по другото агресията срещу медиците. Две обвинения бяха повдигнати на нападателите на лекари от Спешното отделение в Самоков.

Едното е за хулиганство, а другото – за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице. Прокуратурата задържа двамата синове на починалия за 72 часа. За да се избегне ескалация на напрежението, районът около спешния център беше блокиран от полиция, припомнят от БНТ.

Свързани новини

Планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа на територията на област Благоевград, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, за периода 11-15.05.2020 г.

vesito

За наши може, за тези, които го избраха – не може! Томов разпореди: Децата на общинските служители да ходят на детска градина, а за жителите на община Благоевград няма място!

vesito

Изписаха фена, който пострада при полицейско задържане на мача между „Пирин“ и „Левски“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.