След агресията в Автото: Изключват учениците, пребили свой съученик

Педагогическият съвет, който разгледа поведението на тримата ученици, нанесли побоя над свой съученик, прие да наложи най-тежкото наказание спрямо младежите- „преместване в друго училище“. Това заяви пред TrafficNews директорът на Професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“- Бойка Борисова.

Ръководителят на школото е категоричен, че  агресия в училището няма и това е първата такава проява на възпитаници от транспортната гимназия.  По думите ѝ в класа на „побойниците” е спокойно и всички са в добри отношения. Бойка Борисова добави още, че подобни прояви на територията на гимназията няма да се допускат, а камери за видеонаблюдение ще следят постоянно действията на учениците. Очаква се скоро школото да се сдобие със система за контролиран достъп, който да ограничава влизането на непознати лица в сградата. По информация на медията ни, всички участвали в свадата са установени, но някои от тях не са от Автото. Все още разследването е  в обсега на 6-то районно, като се очаква да бъдат изготвени характеристични справки от детска педагогическа стая. След това случаят ще бъде прехвърлен на Районна прокуратура.

Както TrafficNews съобщи сбиването между тийнейджърите от пловдивска професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“ е възникнал в голямото междучасие. Осмокласникът е бил нападнат от по-големи ученици в 11 клас. Конфликтът им започнал в една от класните стаи, но ескалирал извън сградата на гимназията.

Припомняме, че докато са били в сградата на гимназията преподавателят, при който са имали час взима мерки и ги гони от класната стая. В междучасието обаче, пребитото момче решава да подаде ръка за извинение на своите съученици, но те го нападат в гръб. Осмокласникът е пребит пред очите на десетки ученици, които не му оказват никаква помощ.

 

 

Свързани новини

БРУТАЛНА ГАВРА: Биха младеж и го караха да тича гол след кола

vesito

Покровнишкият мост се пропука, движението е спряно

vesito

14 нови случаи на коронавирус в Благоевградско

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.