Следващата седмица все повече ще нараства желанието ни за развлечения

Слънцето ще транзитира през Близнаци и всъщност ще напусне този сектор след 20 юни. До тогава, тоест до края на тази седмица- ще продължат да ескалират новини, които ще ни разкриват един втори план от живота ни, който е бил невидим за нас до този момент.

От една страна ние ще можем да разкриваме тайни, това ще са спонтанни ситуации и без да ги търсим, но от друга- сега ще сме по-податливи на матипулации и измами, така че трябва да бъдем нащрек, така че да не позволим да ни замесват в подобни сюжети.

Освен това ние самите може да изпитваме извести колебания по кой път да поемем, поради вътрешна неувереност, несигурност или според чутото, което по-скоро ни обърква.
Разяснителни разговори през тази седмица няма да се водят лесно, Меркурий във видимото си движение е почти спрял и ще се обърне в директен на 22 юни.

Ще забележим, че през тази седмица не е лесно да водим преговори, ще изглежда, че всичко се забавя и обърква, а евентуални разяснителни разговори, едва ли ще внесат яснота.

Периодът е по-подходящ за анализ на миналото /ретрограден Меркурий/, да се опитаме да проследим причинно-следствени връзки и действително да надникнем отвъд видимото, където често се крие най-голямата истина, която ще ни отведе до най-правилни решения, избор, а съгласете се, че това определя много или всичко.

Продължава да се тества нашия вътрешен радар за правилно или неправилно, вид справедливост и т.н. До колко умеем да се придържаме към тях или сме податливи на измами и самозаблуди, ще бъде видно в края на седмицата, че и през следващата, съответно- дали постигаме набелязаните цели, не се разминаваме с очакванията ни и т.н.

През тази седмица могат да бъдат прекратени доста връзки, договори, които са безперспективни.
Но пък мнозина ще се радват на топлота и разбирателство в семейството, с партньори, с които са дълбоко свързани…

Подходящо време да се хармонизира и подобри домашната обстановка, здравите семейства ще станат още по-здрави.
Все повече ще нараства желанието за развлечения, да си доставим някакво удоволствие.

Рутината през тази седмица ще дразни силно, ще намираме начин да избягаме от нея или все нещо ще ни разсейва, променя предварителните ни планове.

Тонусът ни може и да не е много висок, както и имунитетът, това може да се компенсира в значима степен с повече разходки сред природата, на чист въздух, който може да си го позволи, ще почувства положителна промяна в общото си състояние…

Свързани новини

Даниел Крейг: Скучен домошар съм, нищо общо с Бонд

Regiona

Хороскопът на Алена: Овните си създават трудности, промени изненадват Телците

vesito

Хороскопът за днес! Труден професионален ден за две зодии…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.