Селянка размаза гражданка във „Фермата“

Млада майка на три деца от село Борима победи с гръм и трясък амбициозна гражданка, образована в Лондон на елиминационния дуел в риалити състезанието „Фермата“.

Дребничката, но жилава Веселка смаза атлетичната Елизабет, борейки се с всички сили за победа. Резултатът в нейна полза беше 8 на 3. Веселка, която си изкарва хляба като конярка и живее в лишения със семейството си, показа превъзходство във физическа надпревара.

Ненадмината беше в сеченето на трупи и пренасянето на пясък с количка – дейности, който извършва и далеч от риалити шоуто. Бети също демонстрира хъс, въпреки че не обича селския труд. До този момент тя е работила в галерия в Лондон и в гръцка компания у нас.

По време на дуела Веселка получи подкрепа от майка си и сестра си. Докато роднините ѝ я нахъсваха чрез видео обръщение, водещият Иван забеляза колко бедно живеят.

„Семейството ти се справя в трудни условия, да не използвам думата мизерия. Всички разчитат на теб да се върнеш като победител и да донесеш голямата награда!“, каза той на многодетната майка и я окуражи да стигне до финала.

Източник: fakti.bg

The post Селянка размаза гражданка във „Фермата“ appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Лъв късметът няма да ви изневери, Везни не потискайте импулса да промените нещата в положителна посока, Скорпион нещата ще се подредят добре през днешния ден

bilyana

ДРАМА: Миската Бориса остана без гадже

Regiona

Рак денят ще е изпълнен с въодушевление и интересни идеи, Везни бъдете с повишено внимание, каквото и да правите

bilyana
зарежда....