Санданският СПА хотел “Свети Никола” връща старото си име “Спартак”

Връща се старото име на хотел “Свети Никола” в Сандански и вече ще е “Спартак”. От вчера е сменена и табелата с името на хотела, което вече е СПА хотел “Спартак”, но официално смяната му ще стане на тържество на 24 май, когато ще се отбележи 20-годишен юбилей на СПА хотела.

Собственикът Илия Пасков заяви: „Изминаха 20 години, изпълнени с много труд, доверие, лоялни клиенти, трудности, които преодоляхме заедно с доказана коректност и висок професионализъм. Гордеем се с изградения авторитет и оправдано самочувствие, но не спираме да си поставяме нови предизвикателства. От 24.05.2022 г. СПА хотел “Свети Никола” ще приеме старото си име “Спартак”. Започваме ново начало, за което ще трябва още повече труд и постоянство”, каза Ил. Пасков и допълни, че поради тази смяна е направена промяна на фасадата на хотела, реновирана е изцяло визията на фоайето, предстоят и нови ремонти в спа центъра и основен ремонт на първия етаж.

Добрата новина за жителите на Сандански и за гостите на хотела е празничният концерт на площад “България” в чест на 20-г. юбилей на хотела с участието на Румяна Попова, фолклорна формация “Гайтан”, Йордан Николов, “Пиринско тройче”. Празничната вечер ще приключи със заря, а на тържествената вечеря ще бъдат събрани настоящият персонал заедно с бивши дългогодишни служители, приятели и партньори.

„Всички промени се правят, за да подобрим качеството на предлагания от нас продукт и да надграждаме направеното. А целта е повече хора да избират дестинация Сандански и да преоткрият СПА хотел “Спартак” за своята ваканция”, заяви Илия Пасков.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Кой има имен ден днес

vesito

Опасно време днес: Градушки и гръмотевични бури в половин България

vesito

Почти сигурно! 27 юни – най-вероятната дата за избор на нов кмет на Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.