САМО ЕДИН КАНДИДАТ: Фирма от Микрево ще чисти догодина община Струмяни от сняг срещу 130 000 лв.

Въпреки топлата и безснежна зима кметът на община Струмяни Емил Илиев пръв в региона се подсигури с избор на снегопочистваща фирма за следващия зимен сезон 2023/2024.

На обявената през февруари обществена поръчка за 130 000 лв. без ДДС се яви само една фирма – „ДГ Строй“ ООД на Георги Червенков от с. Микрево, и я спечели без всякакви проблеми. Фирмата се възползва от липсата на конкуренцията и вписа в офертата си прогнозната цена, без да направи и лев отстъпка.

Срещу сумата „ДГ Строй“ се ангажира да изготви планове за зимно поддържане на общо 211 км улици и междуселски пътища в общината, да направи технически прегледи на заявените за използване машини и съоръжения и реагира на всяко повикване от страна на общината в рамките на 10 минути. Фирмата има опит в снегопочистването и от предишни години, когато отново беше единствен кандидат

Източник:Вестник Струма

Свързани новини

Известната певица и възпитаничка на АУБ Биляниш се бори с болимия

Regiona

Преподаватели от НСА представиха възможностите за обучение пред ученици от Благоевград

vesito

Благотворителен търг организира община Сатовча

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.