САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати – изплува филмче за възрастни с участието на…

Филмче за възрастни, за което се твърди, че е с участието на фолк певеца Галин е било използвано като компроматно оръжие в разразилия се през седмицата скандал между изпълнителя на „Пайнер“ и колежката му Андреа, която оплю концерта на димитровградската музикална компания в Пловдив.

Това разкри в светското предаване на ПИК TV Елза Парини, която проследи онлайн спора между двамата чалгаджии. След като в продължение на няколко часа двамата водеха лют диалог чрез живи видеа и сторита в Инстаграм, цялата достъпна за всички потребители на социалната мрежа кореспонденция мистериозно изчезна. 

Според Елза до това се е стигнало, след като в личен чат с колегата си от „Пайнер“ Андреа намеква, че Галин интимничи със своите спонсори. „За секунди Андреа пусна едно стори – съобщение от неин почитател, в което се казва за порно с Галин. След като се появи това, малко по-късно Галин изтри всичките си сторита по темата“, разкри Елза.

Защо Андреа нападна концерта на пайнерките и в частност собственика на фирмата Митко Димитров, защо Дарина Павлова нае охрана за годеника си Джулио Берути, къде Анита Мейзер за пръв път от 15 години на работа и още звездни клюки – гледайте сега:

{tv}http://v.piktv.bg/f/videos/8/piktv_e071140280d6916d9ad6672e1eb1e2f5.mp4?fbclid=IwAR3rHE65T208l9_3anZvtnDCkSiNpWXhbdj9sq4uiIXWt6PxI0p9Iiiwrc4{/tv}

Източник:

The post САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати – изплува филмче за възрастни с участието на… appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

8 вида манипулация във връзката и как да ги избегнем

Regiona

Месечен хороскоп на Козирог за февруари

Regiona

Лъже ли Луна? Наследила повече от 4 милиона евро

vesito
зарежда....