Ръководството на ДСБ Благоевград подаде колективна оставка

Ръководството на ДСБ Благоевград подаде колективна оставка. Ето и официалното писмо:
Ръководството на ДСБ Благоевград информира своите членове и симпатизанти, че на 30.03.2022г. подадохме колективна оставка с Отворено писмо до Националното Ръководство на ПП
„Демократи за Силна България“.
Причините за това наше действие сме посочили и обосновали в подробности във въпросното писмо, като в основни линии те се свеждат до несъгласие с някои политики на партията, уронване на принципите на демократичност и плурализъм, нарушения на Устава и незачитане на легитимността на
общинското ръководство.
Поради тези и други причини, считаме, че оставането ни в партията в този и вид е в противоречие с принципите, които сме отстоявали много години като членове. Затова подадохме оставка като ръководство и замразихме членството си за неопределен период.
Оставаме в очакване и ще работим за връщане към добрите практики от миналото, обединяване на членовете и по-добър имидж на ДСБ сред хората.

Свързани новини

Цветомир Паунов се срещна с кмета на Банско Иван Кадев

vesito

Благоевград празнува!

vesito

Превозвачи от Благоевград отново излизат на протест, блокират ключови булеварди

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.